Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΘα συνεχίσουν του χρόνου στον ΑΝΤ1; Τι λέει ο παρουσιαστής για τα...

Θα συνεχίσουν του χρόνου στον ΑΝΤ1; Τι λέει ο παρουσιαστής για τα δημοσιευματα;

Ο παρουσιαστής του Ράδιο Αρβύλα Αντώνης Κανάκης σε μια ιδιαίτερη τοποθέτησα απάντησε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την παρέα από τη Θεσσαλονίκη να μη συνεχίζει στον ΑΝΤ1:

«Αν και πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να τα σχολιάζω αυτά γιατί δίνουμε περισσότερη αξία από όση πρέπει. Επειδή μας στέλνετε μηνύματα κι ενδιαφέρεστε.
Όχι αγαπητοί μας φίλοι, δεν πήραμε την απόφαση να αποχωρήσουμε από τον ΑΝΤ1, ούτε κάποια άλλη εκπομπή θα αντικαταστήσει το Ράδιο Αρβύλα, ούτε αυτές τις ανοησίες που γράφουν σε αυτά τα νέα ήθη κι έθιμα που βιώνουμε. Είναι αυτά τα clickbait και τα fake news, που περιμένουμε να δούμε πότε επιτέλους θα κάνει κάτι κάποιος με αυτήν την ιστορία. Μέχρι τότε θα ζούμε υπό αυτό το καθεστώς.
Δε θα αλλάξει τίποτα και τα πράγματα θα γίνουν όπως είπαμε στην πρώτη εβδομάδα εκπομπών, συγκεκριμένα 11 Νοεμβρίου. Μέχρι 15 Απριλίου δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα και μην ανησυχείτε. Γράφουν ως συνήθως ότι να ‘ναι».
Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TVNEA.COM οι σχέσεις του Αντώνη Κανάκη με τον ΑΝΤ1 είναι άριστες κι οι πληροφορίες του site μας, θέλουν την συνέχεια και την επόμενη χρονιά . Άλλωστε το και το συμβόλαιο του Αντώνη Κανάκη δείχνει ότι θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή τη συνεργασία.
Να σημειώσουμε επίσης ότι τόσο το Ράδιο Αρβύλα όσο και το Βινύλιο, είναι τα δυο προγράμματα που φέρνουν τα μεγαλύτερα ποσοστά τηλεθέασης αυτή τη στιγμή, στο κανάλι.
Πηγή: tvnea.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα