Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητικάΘέλει τα «άλλα» αθλητικά η ΕΡΤ...

Θέλει τα «άλλα» αθλητικά η ΕΡΤ…

- Advertisement -

Αθλητικό πρόγραμμα «χτίζει» η ΕΡΤ. Τα ποσοστά τηλεθέασης από τις μεταδόσεις των αγώνων του Euro 2024 και η προοπτική των Ολυμπιακών Αγώνων αναμένεται να δώσουν ώθηση στην ΕΡΤ, η οποία, μετά από πέντε χρόνια, προσεγγίζει από διαφορετική οπτική γωνία τον αθλητισμό.

Αν και θα απέχει από τα μεγάλα, εμπορικού ενδιαφέροντος αθλητικά γεγονότα, όπως οι διοργανώσεις της UEFA, Champions League, Europa League, Europa Conference League (Cosmote TV, Mega, ANT1), η Super League (Cosmote TV, Nova) και η Euroleague (Nova), η ΕΡΤ θέλει να επενδύσει στον αθλητισμό, χώρο που γνωρίζει η Κατερίνα Κασκανιώτη… Η κρατική ραδιοτηλεόραση δείχνει ενδιαφέρον για την Basket League, το Κύπελλο Ελλάδας Μπάσκετ, το επερχόμενο Mundial, φιλοξενεί τους αγώνες στίβου, βόλεϊ κ.λπ., ενώ εδώ και καιρό,διεκδικεί από την κυβέρνηση τους αγώνες της Εθνικής Ποδοσφαίρου και Μπάσκετ.

 

Το αθλητικό πρόγραμμα της ΕΡΤ θα είναι διαθέσιμο είτε από τα επίγεια κανάλια, με τις σημαντικές διοργανώσεις να δίνουν υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, είτε από το ERTFlix…

Τυπολογίες

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα