Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Χάρις Αλεξίου παρουσιάστρια εκπομπής

Η Χάρις Αλεξίου παρουσιάστρια εκπομπής

Η Χάρις Αλεξίου στον δρόμο που άνοιξαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Κωστής Μαραβέγιας, ο Χρήστος Νικολόπουλος και άλλοι σπουδαίοι ηθοποιοί, συνθέτες, μουσικοί και τραγουδιστές του ελληνικού θεάματος και πενταγράμμου!

Η ερμηνεύτρια μπορεί να έχει ανακοινώσει την αποχώρησή της από το τραγούδι και τις μουσικές σκηνές, αλλά είναι ανοιχτή σε διάφορες προτάσεις. Για παράδειγμα, περυσι την είδαμε στην Αρχαία Επίδαυρο στην παράσταση «Ιφιγένεια εν Ταύροις», στον ρόλο της θεάς Αθηνάς, και φέτος θα την απολαύσουμε δίπλα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, στη σειρά «Ο δάσκαλος», αλλά υπάρχουν και άλλες εκπλήξεις γύρω από την ίδια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Χάρις Αλεξίου έρχεται στη δημόσια τηλεόραση με μια νέα και διαφορετική παραγωγή.

Οι πρώτες συζητήσεις με τη δημοφιλή ερμηνεύτρια άρχισαν από πέρυσι, όμως εξαιτίας υποχρεώσεων που είχε με τη σειρά «Ο δάσκαλος» η παραγωγή αυτή μπήκε για λίγο στο συρτάρι. Τώρα φαίνεται πως επανήλθε, με τις συζητήσεις να βρίσκονται σε καλό δρόμο. Σύμφωνα με όσα λέγονται στους διαδρόμους της ΕΡΤ, η Χάρις θα αναλάβει την παρουσίαση μιας σειράς ντοκιμαντέρ στην κρατική τηλεόραση με θέμα την καλή μουσική.

Η σειρά αυτή θα παραπέμπει σε μουσική εκπομπή, με εκλεκτούς καλεσμένους, και μουσικά ταξίδια.

Πηγή: espressonews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα