Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ φωτογραφία που διέρρευσε πρίν την επιστροφή των “Αρβύλα” που έφερε πανικό...

Η φωτογραφία που διέρρευσε πρίν την επιστροφή των “Αρβύλα” που έφερε πανικό στον Κανάκη

Οι «Ράδιο Αρβύλα» επιστρέφουν στον τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 και  μετράνε παρουσίες και απουσίες.

Στο τελευταίο τρέιλερ άλλωστε, ο Αντώνης Κανάκης φωνάζει ένα – ένα τα ονόματα των συνεργατών του, οι οποίοι δηλώνουν παρόντες. Κωστάκης, Πασοκτζής, Χρήστος Κιούσης και Γιάννης Σερβετάς δηλώνουν έτοιμοι για νέες περιπέτειες και αυτή τη φορά τα πράγματα αναμένεται να είναι πολύ δύσκολα.

Η εκπομπή επιστρέφει στις 10 Ιανουαρίου στις 20:00 και το Βινύλιο 14 Ιανουάριου, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποιο θα είναι το μέλλον των «Ράδιο Αρβύλα», καθώς το σκάνδαλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, έχει σηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Στα social media υπήρχε έντονη κριτική για τον Κανάκη και τους υπόλοιπους παρουσιαστές, ενώ τα αρνητικά σχόλια… πέφτουν βροχή. Μάλιστα, ήδη στα social media υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις για την επιστροφή τους, ενώ τις τελευταίες ώρες υπάρχει και μία φωτογραφία που καλεί τους τηλεθεατές σε… μποϊκοτάζ, ώστε να μην έχει τηλεθέαση η εκπομπή!

Το σίγουρο είναι πάντως πως, τουλάχιστον η πρώτη εκπομπή, θα έχει μεγάλη τηλεθέαση, καθώς όλοι θα περιμένουν αν θα τοποθετηθούν εκ νέου οι Ράδιο Αρβύλα για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα