Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Φάρμα: Όλες οι διορθωτικές κινήσεις του ΑΝΤ1 για να ανέβουν τα...

Η Φάρμα: Όλες οι διορθωτικές κινήσεις του ΑΝΤ1 για να ανέβουν τα νούμερα…

Η είσοδος του MasterChef στην prime time, σε συνδυασμό με τα υψηλά νούμερα που κάνει το Survivor στον ΣΚΑΪ και ο «Σασμός» στον Alpha έχουν προβληματίσει πολύ τον ΑΝΤ1.Και όχι άδικα, αφού «Η Φάρμα» – που ξεκίνησε με… συμπαθητικά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης –  έχει φτάσει να κάνει μονοψήφια.

Οι υπεύθυνοι του σταθμού θεωρούν ότι πρέπει να γίνουν άμεσα διορθωτικές κινήσεις γιατί το lead in που δίνει το ριάλιτι του ΑΝΤ1 έχει επηρεάσει και την απόδοση των «Μελισσών».

Το εντυπωσιακό είναι δε ότι η «Φάρμα» παίρνει υψηλά ποσοστά από τους Ράδιο Αρβύλα», που χτυπούν καθημερινά εικοσάρια, αλλά με το που το ρολόι δείχνει 21.00 οι τηλεθεατές αλλάζουν κανάλι και μοιράζονται στον «Σασμό», στο MasterChef και στο Survivor.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα η prime time του καναλιού να έχει πέσει κι αυτό βεβαίως επηρεάζει και τα διαφημιστικά έσοδα που σε εκείνη τη ζώνη είναι τα μεγαλύτερα.

Η πρώτη κίνηση που θα κάνει ο ΑΝΤ1 για να αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι να βάλει στο αγροτόσπιτο νέα πρόσωπα. Έτσι, τις επόμενες μέρες εισβάλλουν στη «Φάρμα» η Νάιρα Αλεξοπούλου, η Ανίτα Μουτσάι και ο Μιχάλης Πελεκάνος.

Η μεγάλη αλλαγή όμως που συζητείται να γίνει αφορά στις ώρες και τις μέρες μετάδοσης.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Γιάννη Πουλόπουλου, έχουν πέσει στο τραπέζι δύο σενάρια.

Το πρώτο είναι να αλλάξουν οι μέρες προβολής, ώστε να μην πέφτει απέναντι στον «Σασμό» και το MasterChef. Δηλαδή να μεταδίδεται κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, όπου υπάρχει ασφαλώς ανταγωνισμός, αλλά όχι τόσο έντονος.

Το επόμενο σενάριο θέλει τη «Φάρμα» να μετακινείται σε άλλη ώρα και στις 21.00 να μεταδίδεται ο «Ήλιος». Η αλήθεια είναι ότι η καθημερινή σειρά του σταθμού έχει δυναμική και είχε πάει καλά όταν παιζόταν στη βραδινή ζώνη. Από την άλλη μεριά, όταν ο κόσμος έχει μάθει αυτή τη σεζόν να βλέπει τον «Ήλιο» στις 17.30 δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τη συνήθεια.

Δεν ξέρουμε τελικά ποιοι από τα σενάρια θα μπει σε εφαρμογή, αλλά είναι δεδομένο ότι ο σταθμός θα προχωρήσει σε διορθωτικές κινήσεις για να αυξήσει τη δυναμική του.

Πηγή: tvnea.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα