Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Φάρμα: Δείτε για πρώτη φορά τους χώρους του ριάλιτι

Η Φάρμα: Δείτε για πρώτη φορά τους χώρους του ριάλιτι

Λίγες μέρες μας χωρίζουν από την πρεμιέρα του ολοκαίνουριου ριάλιτι του ANT1, Η Φάρμα, κι εμείς σας παρουσιάζουμε εικόνες από το σπίτι και από τους χώρους, όπου θα πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της νέας παραγωγής του ANT1.

Το δωμάτιο του Αρχηγού στη Φάρμα

Η Φάρμα, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται στον ΑΝΤ1 προκειμένου να μας αποκαλύψει έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, μακριά από τον σύγχρονο, που όλοι γνωρίζουμε. Δεκατέσσερις παίκτες θα έρθουν αντιμέτωποι με την ίδια τη φύση και θα κληθούν να ζήσουν ως αγρότες. Παρουσιαστής θα είναι ο μοναδικός Σάκης Τανιμανίδης, όπου ο ρόλος του θα είναι καταλυτικός. Πάντα έτοιμος για δράση, θα ζήσει μαζί με τους παίκτες την περιπέτεια στα άκρα.

Οι παίκτες θα βρίσκονται σε ένα σπίτι μακριά από τις ανέσεις που θεωρούνται δεδομένες, ενώ θα έρθουν αντιμέτωποι με συνθήκες που θα συναντήσουν για πρώτη φορά. Χωρίς άφθονο νερό, χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, χωρίς επαφή με τον έξω κόσμο. Όπως βλέπουμε στις εικόνες, οι χώροι θυμίζουν ιδιαίτερα την αγροτική ζωή, με τα στρέμματα, την ξύλινη οικοδομή και την παραδοσιακή κουζίνα.

Στις φωτογραφίες βλέπουμε το δωμάτιο του Αρχηγού, ένα παραδοσιακό κλασικό δωμάτιο με μόνο ένα κρεβάτι και μια καρέκλα με ένα γραφείο, το Μποστάνι, όπου οι παίκτες θα έρθουν πιο κοντά με την φύση και την αγροτική ζωή. Από την άλλη, βλέπουμε πώς είναι ο εξωτερικός χώρος της Φάρμας και συγκεκριμένα ο Αχυρώνας, αλλά και το εσωτερικό σπίτι με την κλασική κουζίνα.

ο αχυρώνας στη Φάρμα, εικόνες από σπίτι

Υπενθυμίζουμε ότι η Φάρμα θα κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 21:00 στον ANT1. Μία Φάρμα, ένα αγρόκτημα 23 στρεμμάτων, όπου 14 παίκτες θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους και θα ξεπεράσουν τα όριά τους. Θα αντέξουν τις δύσκολες δοκιμασίες και τις καθημερινές ανατροπές; Αναμένουμε με αγωνία!

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα