Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ συνάντηση της Μελέτη με το MEGA, η επίσημη ανακοίνωση και η...

Η συνάντηση της Μελέτη με το MEGA, η επίσημη ανακοίνωση και η ανατροπή με Αρναούτογλου, σε ποιο κανάλι υπογράφει!

Οι δύο παρουσιαστές πήραν τις αποφάσεις τους για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Πού θα τους βλέπουμε και με ποιες εκπομπές;
Αλλαγή ώρας ανακοινώθηκε από το Mega για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, η οποία από τη Δευτέρα 27/11, ξεκινάει στις 8 το πρωί.

Στο Breakfast@Star σχολίασαν αυτήν την εκ νέουν αλλαγή, με τη Λιλή Πυράκη να αναφέρει τις φήμες που ακούγονται για το Mega Καλημέρα και να τονίζει ότι το κανάλι έχει δείξει πολύ σκληρό πρόσωπο στην παρουσιάστρια.

«Το θέμα που έχει προκύψει από εχθές είναι ότι το Mega δείχνει ένα πολύ σκληρό πρόσωπο απέναντι στην Ελεονώρα Μελέτη, μικραίνοντας την εκπομπή και αλλάζοντας αυτό το 20λεπτο. Υπάρχουν φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα, ότι θα κοπεί η εκπομπή μετά τα Χριστούγεννα, προφανώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί γι’ αυτό και δεν το έχουμε βγάλει σαν ρεπορτάζ.

Παρόλα αυτά, όταν την Παρασκευή, μετά από αυτές τις φήμες, βγάζεις ένα δελτίο τύπου λέγοντας ότι η εκπομπή θα είναι 20 λεπτά λιγότερη, αυτό κατά τη γνώμη μου δεν είναι σωστή συμπεριφορά προς μία παρουσιάστρια που ήταν από τα πρώτα ονόματα, όταν έχτιζες το κανάλι. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια. Η στάση της Ελεονώρας απέναντι στην αλλαγή ώρας δείχνει ότι δεν είναι κάτι που της άρεσε», σχολίασε η Λιλή Πυράκη.

«Αν υπήρχε κάτι καλό, προφανώς η Ελεονώρα θα έβγαινε και θα εξηγούσε την αλλαγή ώρα», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Η Ελένη Χατζίδου από την πλευρά της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Εγώ δεν πιστεύω ότι δεν θα πάρει θέση, πιστεύω κάτι θα σχολιάσει».

Τελικά, όπως μεταφέρθηκε από την εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ, υπήρξε συνάντηση ανάμεσα στο MEGA και την Ελεονώρα Μελέτη και εκεί της ανακοίνωσαν ότι την στηρίζουν, δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα μαζί της, αλλά θα πρέπει να υπάρξουν… ενέσεις στην πρωινή ζώνη του MEGA ενόψει της επόμενης περιόδου.

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα