Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Ναταλία Γερμανού στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου Chart Show; Η...

Η Ναταλία Γερμανού στο τιμόνι της παρουσίασης του νέου Chart Show; Η αινιγματική απάντηση της παρουσιάστριας

Οι φήμες που κυκλοφορούν το τελευταίο χρονικό διάστημα σχετικά με την επιστροφή του “Chart Show” απασχόλησε την ομάδα της εκπομπής “Καλύτερα δε Γίνεται”. Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τη Ναταλία Γερμανού να αναλαμβάνει ξανά την παρουσίαση του show. Η ίδια έδωσε τη δική της απάντηση αναφορικά με το ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού δήλωσε πως παρότι το “Chart Show” είναι “παιδί” της, θα προτιμούσε να δοκιμαστεί σε κάτι άλλο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι το αφήνει στην άκρη.

Η αλήθεια είναι πως ο Alpha έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του “Chart Show”. Όντως είναι δικό μας, το έχουμε και μας ανήκει. Διαβάζεις το δικό μου όνομα; Υπάρχουν και άλλοι που το διεκδικούν. Εγώ το έχω κάνει το “Chart Show”, το έχω κάνει το 2009 και το 2010. Το έκανα, το λάτρεψα, το αγάπησα όσο τίποτα, το ευχαριστήθηκα όσο τίποτα. Το πίστεψα και είναι παιδάκι μου. Θα το έχω για πάντα στην καρδιά μου. Γιατί να το ξανακάνω; Γιατί να μην κάνω κάτι άλλο βραδινό; Δεν είπα ότι αφήνω στην άκρη το “Chart Show”, αλλά αν μου πουν θέλεις το “Chart Show” ή το “Secret Song” που κάνει ο Νίκος Αλιάγας; Γιατί να μην δοκιμάσω να κάνω κάτι καινούργιο, που δεν το έχω ξανακάνει και να ξανακάνω το “Chart Show”, που το έκανα. Γιατί να μη δοκιμαστεί κάποιος άλλος στο “Chart Show”; Το αγαπώ, αλλά δεν θα με χάλαγε να δοκιμάσω κάτι άλλο” είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ALPHA.

Πηγή: yupiii.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα