Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ νέα σειρά του Open με… ισραηλινή υπογραφή

Η νέα σειρά του Open με… ισραηλινή υπογραφή

Mία τεράστια επιτυχία της ισραηλινής τηλεόρασης φέρνει διασκευασμένη το Open από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, συνεχίζοντας την ελληνική μυθοπλασία μετά την επιτυχία του «Κόκκινου Ποταμιού».

Σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV το Open θα διασκευάσει τη σειρά Life isn’t everything η οποία έσπαγε τα ρεκόρ τηλεθέασης για 9 σεζόν στο Ισραήλ. Ο Αντώνης Ανδρής με τη Μαργαρίτα Γερογιάννη πλαισιωμένοι από μία συγγραφική ομάδα θα αναλάβουν τη διασκευή και η Μαρία Λάφη τη Σκηνοθεσία.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ του περιοδικού, η υπόθεση της σειράς θα έχει ως εξής: Ο Παύλος και η Δάφνη κεντρικοί ήρωες της ιστορίας, είναι ένα ξεχωριστό και εκρηκτικό ζευγάρι που και οι δυο τους κάνουν ό,τι μπορούν -χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- για να βρουν το δρόμο τους και να γίνουν «σωστοί» ενήλικες. Γύρω τους βρίσκονται οι οικογένειες τους, οι φίλοι τους, τα αφεντικά τους, που, αν και έχουν τις καλύτερες προθέσεις, δημιουργούν τρομερά μπερδέματα.

Στο πλούσιο καστ της σειράς, μεταξύ άλλων, θα δούμε τους Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλη Χαλακατεβάκη, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλη Πανάδη και την Αννα Αδριανού.

Η νέα σειρά του Open με... ισραηλινή υπογραφή

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα