Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κοστίζει ένα μυθικό ποσό ανά επεισόδιο!

Η νέα σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κοστίζει ένα μυθικό ποσό ανά επεισόδιο!

To Μega έδωσε τα χέρια με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη για τη νέα του σειρά, της οποίας το κόστος έρχεται να ανεβάσει τον πύχη για τα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας “Real Life” το ποσό για κάθε επεισόδιο ανέρχεται στις 300.000 ευρώ! Στο άκουσμά του το ποσό θυμίζει κόστος ταινίας ενω ταυτόχρονα αποτελεί το υψηλότερο μέχρι σήμερα κόστος επεισοδίου.

Σημειώνεται πως εως τώρα, “Το Νησί” κατέχει την πρώτη θέση στην λίστα των ακριβοπληρωμένων επεισοδίων, με το κόστος να φτάνει τις 180.000 ευρώ το επεισόδιο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα, η νέα σειρά με την υπογραφή του διάσημου δημιουργού μάλιστα θα επιχειρήσει να ενταχθεί στο επενδυτικό σχέδιο του ΕΚΟΜΕ, με σκοπό να λάβει κρατική επιδότηση ύψους 40% . Η σειρά πρόκειται να βρεθεί στις οθόνες μας στις αρχές του 2022, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρίσκεται για έρευνα στους Παξούς, όπου και θα διαδραματιστεί το μεγαλύτερο μέρος της σειράς. Τα γυρίσματα αναμενεται να ξεκινήσουν μέσα στον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα