Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ μάχη που δίνει ο ΣΚΑΙ για να αναστήσει τη ζώνη 12-2...

Η μάχη που δίνει ο ΣΚΑΙ για να αναστήσει τη ζώνη 12-2 για τη νέα σεζόν…

Για δεύτερη εβδομάδα η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρίσκεται στον «πάγο» καθώς η επικαιρότητα στην Ουκρανία με τον πόλεμο να μαίνεται επιβάλλει στον αμιγώς ειδησεογραφικό ΣΚΑΪ να κάνει αλλαγή στο πρόγραμμά του και να αφαιρέσει την ψυχαγωγική εκπομπή Love it.Τόσο η παρουσιάστρια όσο και οι συνεργάτες της ανεβάζουν βίντεο στα social media από τα γραφεία τις εκπομπής με το χιούμορ να μην λείπει, αφού αυτοτρολάρονται. Σήμερα η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram, ένα βίντεο και αναρωτιέται: «Πότε θα κάνουμε εκπομπή;» και συμπληρώνει γελώντας «ο αρχισυντάκτης δεν λέει τίποτα».

Στη συνέχεια, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε και ακόμα ένα βίντεο στο οποίο απορεί, τόσο η ίδια όσο και η υπόλοιπη ομάδα, αν η επιστροφή τους στον τηλεοπτικό «αέρα» θα γίνει σύντομα.

«Και επειδή γελάνε όλοι εδώ και το Instagram νομίζω είναι μέσα στο κόλπο… coming soon? αναρωτήθηκα εγώ» λέει στο βίντεό της.

Η στάση της παρουσιάστριας όλο αυτό το διάστημα μοιάζει σαν να βρίσκεται σε αναμονή γνωρίζοντας τις εξελίξεις, αφού είναι κοινό μυστικό πως η συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου φαίνεται πως μετρά αντίστροφα.

Ο λόγος; Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ φαίνεται πως δίνουν «γη και ύδωρ» σε άλλη παρουσιάστρια για να αλλάξει κανάλι, ώρα και εκπομπή.

Τυχαίο δεν ξέρω αν είναι αλλά την ίδια ώρα που η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβαζε τα στόρι στο Instagram, στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, η Ζήνα Κουτσελίνη έδινε ένα κουίζ για δυνατούς λύτες και μιλούσε για μια παρουσιάστρια που ένα άλλο κανάλι από αυτό που βρίσκεται της δίνει τα τριπλάσια χρήματα για να ενταχθεί στο δυναμικό του.

Σύμφωνα με  πληροφορίες του Znews, ο ΣΚΑΪ και ενώ άφηνε να αιωρείται πως ο σταθμός μετατρέψει ξανά την πρωινή ζώνη σε ενημερωτική, τελικά κάνει την κίνηση ματ.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι υπό άκρα μυστικότητα έχουν γίνει τα πρώτα ραντεβού και το κανάλι του Φαλήρου προσφέρει ένα μεγάλο δέλεαρ στο πρόσωπο εκείνο που θα μπορέσει να κάνει μια ψυχαγωγική εκπομπή με αρκετές δόσεις ενημέρωσης αν χρειαστεί.

Το πρόσωπο υπάρχει και είναι έτοιμο να τινάξει την μπάνκα στον αέρα!

Μένει να δούμε αν τελικά θα πέσουν οι «χρυσές» υπογραφές και λυθεί ο γρίφος ή αν το κανάλι στο οποίο ήδη βρίσκεται το πρόσωπο αυτό προλάβει και το «δέσει» με νέο συμβόλαιο και άλλα… μηδενικά.

Όσο για την Ιωάννα Μαλέσκου οι πληροφορίες θέλουν να υπάρχει η σκέψη -και καθόλου απίθανο δεν μου φαίνεται- να μετακομίσει το Σαββατοκύριακο και να αναλάβει την μεσημεριανή ζώνη αφού το ζευγάρι Γρηγόρη Γκουντάρα – Ναταλί Κάκκαβα δεν φαίνεται να συνεχίζουν.

Αν επαληθευτεί το ρεπορτάζ τότε θα μιλάμε για μια μεγάλη τηλεοπτική καραμπόλα που θα φέρει πολλές αναταράξεις στην πρωινή ζώνη.

Υ.Γ Μάλλον Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πηγή: tvnea.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα