Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Κορινθίου για την πρόταση από το «Πρωινό» – «Ήταν όλο προμελετημένο»

Η Κορινθίου για την πρόταση από το «Πρωινό» – «Ήταν όλο προμελετημένο»

Καλεσμένη στο αποψινό After Dark και τον Θέμη Γεωργαντά θα είναι η Μαρία Κορινθίου. Η ηθοποιός μιλάει για πρώτη φορά για την πρόταση που της έγινε να συμμετέχει στο Πρωινό που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, λίγες μέρες μετά από την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού.

«Η πρόταση ήρθε στη ζωή μου πολύ αναπάντεχα. Πήγα καλεσμένη -τώρα που το σκέφτομαι ήταν όλο προμελετημένο από πριν- και μετά από μία ώρα με παίρνει τηλέφωνο η Αγλαΐα Λάτσιου και μου έκανε την πρόταση. Είχε φύγει η Δούκισσα» αποκαλύπτει η Μαρία Κορινθίου και προσθέτει: «Δεν είπα κατευθείαν ναι. Το ραντεβού με την Αγλαΐα έγινε Πέμπτη, το δουλεύαμε και το συζητάγαμε μέσα στο Παρασκευοσαββατοκύριακο για να βγω Δευτέρα».

Φοβήθηκε τη σύγκριση με τη Δούκισσα Νομικού και τη συνεργασία με τον Γιώργο Λιάγκα;

Η Μαρία Κορινθίου απαντά ξεκάθαρα: «Όχι. Εγώ πάω πάντα με το ένστικτό μου και με μία καλή συνεννόηση. Το συζητήσαμε πάρα πολύ με την Αγλαΐα. Είμαι πάρα πολύ καλά με τον Γιώργο, επικοινωνώ μαζί του και αυτό πραγματικά βγαίνει. Η ενέργεια, τα βλέμματα, οι σχέσεις βγαίνουν. Πολλές φορές κάποιοι άνθρωποι ίσως να μην «κολλάνε», να μην επικοινωνούν».

Για τις προτάσεις που τις γίνονταν επί χρόνια για την παρουσίαση εκπομπών η Μαρία Κορινθίου και το πώς έφτασε σήμερα να πει το ναι, τονίζει: «Λειτουργώ πάρα πολύ ενστικτωδώς. Ξέρω ότι είναι κάτι που μπορώ να ανταπεξέλθω, χρόνια το ήξερα. Ήταν και κάτι που με φλέρταρε η παρουσίαση αλλά τότε δεν ήταν προτεραιότητά μου. Θεώρησα τώρα ότι ήρθε η κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες, με ανθρώπους που επικοινωνώ, που με θαυμάζουν και με εκτιμούν. Και απλά είπα μέσα σε τρεις μέρες το ναι».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα