Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Style me up;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Style me up;

Τι κι αν μπήκε για τα καλά το καλοκαιράκι; Κάποιοι αντί να παραδοθούν στη θερινή ραστώνη, ανάβουν τις μηχανές και ξεκινούν τη δουλειά, πατώντας το… γκάζι στο τέρμα. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο ισχύει για τους συντελεστές του “Style me Up”, το οποίο όπως σου αποκάλυψα και χθες επιστρέφει από Οκτώβρη στους δέκτες μας μέσα από τον Alpha και με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Τουλάχιστον αυτό ισχύει με τα μέχρι τώρα δεδομένα και πιθανότατα δεν πρόκειται και ν΄αλλάξει κάτι

Όμως, αλλαγές στο συγκεκριμένο φορμάτ, το οποίο αποφάσισε η Barking Well Media να περάσει από… ολικό λίφτινγκ, δεν θα υπάρξουν μόνο σε ότι έχει να κάνει με τη παρουσίαση, αλλά και με τη κριτική επιτροπή. Με άλλα λόγια; Το “Style me Up” που είδατε πέρσι ξεχάστε το. Έρχεται ξανά και θα είναι του… “κουτιού”.

Σύμφωνα με τις μου πληροφορίες, σήμερα ξεκινούν τα casting για το νέο κύκλο εκπομπών. Casting τα οποία αφορούν στη σύνθεση της κριτικής επιτροπής και απ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, ανάμεσα στα πρόσωπα που έχουν κλείσει ραντεβού με τους υπεύθυνους, είναι και η Ραμόνα Βλαντή, η Αλεξάνδρα Κατσαίτη, αλλά και ο Περικλής Κονδυλάτος.

Πηγη: iwoman.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα