Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Ζενεβιέβ τρώει την Καγιά και το όχι στο «Shopping Star»

Η Ζενεβιέβ τρώει την Καγιά και το όχι στο «Shopping Star»

Ενώ το συμβόλαιο της Βίκυς Καγιά με το STAR λήγει το επόμενο καλοκαίρι η Ζενεβιέβ Μαζαρί απολαμβάνει ήδη την ασφάλεια του νέου της συμβολαίου με το κανάλι. Θα σπικάρει  και όχι δεν θα παρουσιάσει το ριάλιτι σχέσεων «First Date» στο πρώτο μισό της επόμενης σεζόν αλλά, όπως αναφέρει και το nassosblog.gr, ίσως τελικά αναλάβει και άλλα τηλεοπτικά καθήκοντα…

Όλο το προηγούμενο διάστημα οι πληροφορίες την ήθελαν να παίρνει και το «Shopping Star» σε περίπτωση αποχώρησης της Καγιά από το κανάλι.

Οι πληροφορίες λένε πως όταν επιστρέψει το «GNTM» γιατί κάποια στιγμή θα επιστρέψει εντός θα είναι η «Ζεν» και εκτός η Καγιά. Με ότι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Αν δει κανείς τα φετινά ποσοστά του ριάλιτι μόδας και μάλιστα ειδικά αν τα συγκρίνει με αυτά του «Master Chef» που δείχνει προς το παρόν να αντέχει πολύ καλύτερα σε συνθήκες πολύ έντονου ανταγωνισμού θα διαπιστώσει πως ποτέ τελικά δεν έγινε η περιβόητη «ολική επαναφορά» του GNTM.

Φαίνεται πως τελικά η «Ζεν» τα είχε πάει πολύ καλύτερα. Και μάλλον αυτή θα είναι που θα επιστρέψει στο ριάλιτι. Είναι βέβαια πολύ νωρίς να πει κανείς για το πότε θα ξαναβγεί στον αέρα του STAR GNTM καθώς σίγουρα το επόμενο φθινόπωρο θα ξεκινήσει χωρίς αυτό…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα