Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star και στη θέση της Βίκυς...

Η επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο Star και στη θέση της Βίκυς Καγιά

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι ένα πρόσωπο που ξεκίνησε να απασχολεί το τηλεοπτικό ρεπορτάζ χωρίς καλά καλά να γνωρίζουμε ποια είναι. Ήταν η εποχή που τα δημοσιεύματα ήθελαν την πρώην Σταρ Ελλάς να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και η ικανότατη μάνατζέρ της Έλενα Χριστοπούλου την προωθούσε για να βρεθεί δίπλα στη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό και τον Άγγελο Μπράτη στο GNTM. Αν και αρχικά το κανάλι είχε ενδοιασμούς, η ίδια κατάφερε να τους πείσει μετά τα δοκιμαστικά ότι η θέση ήταν δική της- και φρόντισε να μην διαψεύσει την επιλογή τους, τη στιγμή που ο lifestyle τύπος ενδιαφερόταν για την προσωπική της ζωή και οι παπαράτσι είχαν βρει τον νέο τους αγαπημένο στόχο.

Το gossip γύρω από το όνομά της δεν σταμάτησε ποτέ: Έρωτας με τον Snik, φήμες εγκυμοσύνης, φήμες ανορεξίας, ο μυστικός γάμος στην Αμερική και η επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της, η «κόντρα» με τη Βίκυ Καγιά για μια διαφημιστική καμπάνια που υποτίθεται πως οδήγησε στην απομάκρυνσή της από το Star, η πρώτη της προσπάθεια ως κεντρική παρουσιάστρια ζωντανής εκπομπής (το αδικημένο Pop Up στον Alpha), η μεταγραφή στον ΣΚΑΪ με το ναυάγιο του Love Island, από το οποίο όπως βγήκε αλώβητη. Μπορεί να της στοίχισε την παρουσίαση του My Style Rocks όπως είχε αρχικά συμφωνήσει, όμως της εξασφάλισε μία θέση στην κριτική επιτροπή. Αφού κέρδισε με ευκολία τις εντυπώσεις και όλοι θεωρούσαν δεδομένη τη συνέχεια της συνεργασίας τους εκείνη φαίνεται πως είχε άλλη γνώμη.

Ήδη από τον Απρίλιο που είχε γίνει γνωστή η ρήξη της Βίκυς Καγιά με το Star, ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκε ότι δέχτηκε πρόταση να την αντικαταστήσει στο Shopping Star ήταν αυτό της Ηλιάνας. Ακολούθησε μια εκκωφαντική σιγή ιχθύος και από τις δύο πλευρές. Η Ηλιάνα έφυγε για διακοπές στις αγαπημένες της Μικρές Κυκλάδες και την ξαναείδαμε στην Αθήνα την περασμένη Παρασκευή με αφορμή τα γενέθλια του beauty expert Δημήτρη Γιαννέτου με τον οποίο έκαναν στενή παρέα όταν ζούσαν στη Νέα Υόρκη.

Και ενώ το όνομα της αντικαταστάτριας της Βίκυς Καγιά έπρεπε να έχει ήδη ανακοινωθεί ώστε να ξεκινήσουν άμεσα τα γυρίσματα του επόμενου κύκλου, τις τελευταίες ώρες- και μάλλον όχι τυχαία- ακούγεται έντονα ξανά το όνομα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. Τόσο έντονα που δεν διαψεύδεται από καμία πλευρά, ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κιόλας.

 

Η αλήθεια είναι πως αν όντως συμβεί αυτό, επικοινωνιακά το κανάλι της Κηφισιάς βάζει ένα διπλό επικοινωνιακό γκολ: Τόσο στα δίχτυα του ΣΚΑΪ, που αποτελεί και τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή του τα τελευταία χρόνια στην prime time ζώνη, αφού ειναι τα δυο κανάλια που είχαν επενδύσει στα ριάλιτι και όχι στη μυθοπλασία, όσο και στη Βίκυ Καγιά, που μπορεί να μην συγκρούστηκε ποτέ με την ηγεσία του σταθμού, σίγουρα όμως η θορυβώδης φυγή της, ήταν κάτι που δεν επιθυμούσαν να συμβεί για ποικίλους λόγους. Ίσως ο βασικότερος από αυτούς ήταν ότι η Βίκυ είχε κάνει «δικό της» το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν και δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να το κάνει καλύτερα, ή έστω το ίδιο καλά με εκείνη.

Όπως μαθαίνουμε οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν μέχρι τις αρχές τις επόμενης εβδομάδας.

Πηγή: okmag.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα