Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ ενόχληση της Τσολάκη με το OPEN - H ανατροπή των δεδομένων...

Η ενόχληση της Τσολάκη με το OPEN – H ανατροπή των δεδομένων και ο ρόλος του ΑΝΤ1

Και ενώ όλα έδειχναν πως άμεσα η Ελένη Τσολάκη θα υπέγραφε το συμβόλαιό της με το OPEN, η αναστάτωση που προέκυψε με την παραίτηση του αρχισυντάκτη της, αλλά και την αμφιλεγόμενη στάση του καναλιού στη διαχείριση αυτού του ζητήματος, κάνει δεύτερες σκέψεις.

Βλέπετε, μπορεί να θεωρεί πως ο Χρήστος Αιβαλιώτης την «άδειασε», αλλά ταυτόχρονα κατηγορεί το κανάλι της Παιανίας για κακούς χειρισμούς, ενώ δεν της άρεσε καθόλου η πίεση να βγάλει το προηγούμενο Σαββατοκύριακο εκπομπή με σκαλέτα επικαιρότητας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ίδια έχει εξομολογηθεί στο περιβάλλον της ότι περιμένει από τον ΑΝΤ1 να κινητοποιηθεί. Είχε γίνει ένα ραντεβού σε πολύ καλό κλίμα, αλλά μετά το κανάλι εξαφανίστηκε δίνοντας βαρύτητα στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα που ετοιμάζει.

Τα πράγματα είναι απλά: Είτε ο ΑΝΤ1 θα σφυρίξει αδιάφορα και εν τέλει θα υπογράψει στο OPEN, είτε το κανάλι του Αμαρουσίου θα αντιληφθεί αυτό που συμβαίνει και θα κάνει τώρα την κίνηση – ματ.

Τα ερωτήματα είναι δύο: Θα επιδείξει ο ΑΝΤ1 τα απαραίτητα αντανακλαστικά, γιατί αν κρίνω τη στρατηγική αρπαγή του Φερεντίνου από τον ALPHA που έχει πολύ πιθανότητες να συμβεί, δεν το βλέπω…

Δεύτερον, θα προλάβει ο ΑΝΤ1 να εγκρίνει ολοκληρωμένο κοστολόγιο για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, πριν η Τσολάκη απογοητευτεί και υπογράψει στο OPEN;

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα