Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Δούκισσα άνοιξε την πόρτα του GNTM αλλά η παραγωγή όχι

Η Δούκισσα άνοιξε την πόρτα του GNTM αλλά η παραγωγή όχι

Η δήλωση της Δούκισσας Νομικού που άφηνε να εννοηθεί πως είναι ανοιχτή σε προτάσεις που είχε απορρίψει στο παρελθόν είχε ξεκάθαρο παραλήπτη: Την Green Pixel και το STAR για το GNTM.

Πράγματι η παρουσιάστρια τουλάχιστον δύο φορές στο παρελθόν είχε δεχθεί διερευνητική κρούση αλλά όχι πρόταση. Η πρώτη ήταν μετά την αποχώρηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και η δεύτερη μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά.

Την τελευταία φορά τελικά υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ για το ριάλιτι μόδας και το περασμένο καλοκαίρι το συμβόλαιο της λύθηκε συναινετικά. Κατά κοινή ομολογία και από όλες τις τηλεοπτικές της απόπειρες στο παρελθόν η Δούκισσα Νομικού είναι μια κομψή και στιλιζαρισμένη παρουσιάστρια που όμως κάποιοι έχουν χαρακτηρίσει ψυχρή.

Το νέο GNTM για να πάει καλά θέλει πολύ ίντριγκα δολοπλοκία και ένταση και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην εταιρία παραγωγής που φέτος θα τραβήξει το τελευταίο της χαρτί.

Έτσι σύμφωνα με το nassosblog.gr,  καμία περίπτωση δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή να δούμε την Δούκισσα Νομικού στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι σόου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα