Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Δέσποινα Βανδή ξανά με την Άννα Βίσση στην τηλεόραση

Η Δέσποινα Βανδή ξανά με την Άννα Βίσση στην τηλεόραση

Η τραγουδίστρια έρχεται ως παρουσιάστρια σε ένα μουσικό show που είναι κομμένο και ραμμένο στα δικά της μέτρα και το Chart Show γίνεται το νέο σαββατιάτικο party μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή δοκιμάζεται ως παρουσιάστρια, αλλά οχι όμως σε μία τόσο μεγάλη παραγωγή όπως το Chart Show, ένα πρόγραμμα που πριν μία δεκαετία είχε γνωρίσει πολύ μεγάλη επιτυχία με την Ναταλία Γερμανού τότε στο τιμόνι της παρουσίασης. Το νέο πρόγραμμα του Alpha, έρχεται με εκπλήξεις και μία καλεσμένη που θα βρεθεί για τρίτη φορά στη σκηνή μαζί της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv)

Το show αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Φεβρουαρίου και θα έχει πολλή μουσική, νοσταλγία, αναμνήσεις και άγνωστες ιστορίες για το πως γράφτηκαν τα τραγούδια που έγιναν μεγάλα hit, ενώ αρκετοί επώνυμοι θα σχολιάζουν τις εκάστοτε μουσικές κατηγορίες. Μαζί με την Δέσποινα Βανδή θα είναι ο Γιώργος Αρσενάκος και ο ραδιοφωνικός παραγωγός Πέτρος Δραγουμάνος, ο οποίος ένα διάστημα ήταν και συνεργάτης και στο προηγούμενο Chart με την Ναταλία Γερμανού. Η οποία φυσικά και θα είναι μία από τις πρώτες καλεσμένες. Για να γίνει….παραλαβή, παράδοση από παρουσιάστρια σε παρουσιάστρια. Αλλά για να ξαναθυμηθούν και τις παλαιότερες συνεργασίες τους, όταν εκείνη της έχει γράψει τραγούδια με συνθέτη τον Φοίβο.

Αλλά υπάρχει και μία super καλεσμένη που θα εμφανιστεί στο πλευρό της Δέσποινας και μιλάμε για την Άννα Βίσση. Μετά από εκείνο το Σάββατο του Δεκεμβρίου του 2020 στο J2US, όπου έγινε η μουσική συμφιλίωση της δεκαετίας ανάμεσα στις δύο τραγουδίστριες, μετά από μία «κόντρα» που κράτησε μεταξύ τους για 20 χρόνια, έγιναν φίλες και τώρα περιμένουν να ξανασυνεργαστούν.

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα