Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ απάντηση του Alpha στον Νίκο Μουτσινά για την απαγόρευση προβολής αποσπασμάτων...

Η απάντηση του Alpha στον Νίκο Μουτσινά για την απαγόρευση προβολής αποσπασμάτων του “The Bachelor”στο “Καλό Μεσημεράκι”

Ο Νίκος Μουτσινάς στη χθεσινή εκπομπή του “Καλό Μεσημεράκι”, είχε μια on air ενημέρωση από τους συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, κι ενώ ο ηθοποιός και παρουσιαστής σχολίαζε διάφορα θέματα της επικαιρότητας, έμαθε πως ο Alpha απαγόρεψε να παίξει αποσπάσματα του “The Bachelor” στην εκπομπή.

Όπως ήταν αναμενόμενο ο ίδιος αντέδρασε λέγοντας: «Εργένη γιατί δεν παίζω; Απαγόρευση; Από τον ίδιο; Τον ρυθμίσανε και είπε “δεν θέλω να με παίζεται;”. Ποιος; Από το κανάλι; Γιατί να μην το παίζουμε; Μωρέ τι χαζομάρες είναι αυτές; Άσε ρε να το παίξουμε. Είναι δύσκολο η περίοδος παιδιά».

Ποια είναι η απάντηση του Alpha στον Νίκο Μουτσινά;

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχει επίσημη απάντηση από τον Alpha, ωστόσο το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Κρικοριάν μέσα από την εκπομπή “Στη φωλιά των Κου- Κου” παρουσίασε το ρεπορτάζ που έκανε και αποκάλυψε πως ο Alpha έχει στείλει ενημέρωση σε όλα τα κανάλια ότι δεν επιτρέπει να παίζονται μόνο τα spoilers και όχι η αναπαραγωγή αποσπασμάτων.

«Έχουμε μια είδηση που συνέβη χθες το μεσημέρι. Βγαίνει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή και με πολύ χιούμορ αλλά και λίγο ενόχληση, η οποία φαινόταν, λέει πως ο Alpha του έχει απαγορέψει να παίζει το Bachelor.

Ενημερώνεται εκείνη την ώρα, το ήξερε από πριν ο Νίκος Μουτσινάς απλά ξέρετε πως είναι το προσωπικό του στυλ. Ενημερώνεται λοιπόν, ότι δεν μπορεί να παίξει πια Bachelor και ότι υπάρχει απαγόρευση από τον Alpha προς την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Εμείς κάναμε ρεπορτάζ και τι λέει το ρεπορτάζ; Ο Alpha έχει μιλήσει προς όλα τα κανάλια και έχει κάνει κινήσεις ώστε να μην αναπαράγονται τα spoiler για το Bachelor. Δηλαδή για το τι συμβαίνει παρακάτω, πριν το δούμε στο επεισόδιο. Μια φυσιολογική κίνηση, την οποία έχουν κάνει κι άλλα κανάλια, όπως και το δικό μας το Star. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση προς την εκπομπή του Μουτσινά για να μην παίζει bachelor και προς καμία εκπομπή. Είναι μόνο για τα spoiler. Ίσως δεν κατάλαβε καλά. Να ενημερώσουμε εμείς τον Νίκο Μουτσινά ότι μπορεί να παίζει ελεύθερα bachelor και να το σχολιάσει», είπε ο Γιώργος Κρικοριάν.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα