Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ Αντελίνα μπαίνει στο ράφι

Η Αντελίνα μπαίνει στο ράφι

Ενώ είχε γίνει γνωστό και από την ίδια την Αντελίνα Βαρθακούρη πως θα συνέχιζε και αυτή τη σεζόν να παρουσιάζει εκπομπή το Σαββατοκύριακο στο κανάλι του Φάληρο τελικά δεν…!

Όπως είχα αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο Newsit.gr η Αντελίνα θα παρουσίαζε μια εκπομπή με βίντεο από άλλες εκπομπές του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η εκπομπή αυτή αναβάλλεται μέχρι νεοτέρας, όπου στο «νεοτέρας» σημειώστε ότι πιο πιθανό είναι το… δια παντός! Ο κύριος λόγος διαφωνίας σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου φαίνεται ότι είναι η διάρκεια της εκπομπής καθώς η παρουσιάστρια ήθελε περισσότερο χρόνο στον αέρα από αυτόν που είχε να της διαθέσει ο ΣΚΑΪ για την εκπομπή της.

Έτσι με συνοπτικές διαδικασίες η Αντελίνα μπαίνει στο ράφι, αφού θα παραμείνει στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, καθώς έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο. Αν σε αυτό το διάστημα βρεθεί κάποια άλλη μορφής συνεργασίας… τότε μπορεί και να βγει αυτή τη σεζόν από το σταθμό του Φαλήρου, ειδάλλως… του χρόνου… όπου… και αν βρεθεί νέα τηλεοπτική στέγη…!

Πηγή: Newsit.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα