Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗ ένσταση Χατζηνικολάου , για την δημοσκόπηση στο δελτίο του ΑΝΤ1

Η ένσταση Χατζηνικολάου , για την δημοσκόπηση στο δελτίο του ΑΝΤ1

Την ένστασή του διατύπωσε ο δημοσιογράφος Νίκος Χατζηνικολάου σχετικά με την διενέργεια και δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης της MARC στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, …

καθώς όπως είπε, ακόμη γίνονται οι κηδείες των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη.

Όπως είπε ο ίδιος, τη διαφωνία του την μετέφερε και στη διεύθυνση ειδήσεων του σταθμού.

«Γίνεται και δημοσιεύεται δημοσκόπηση ενώ γίνονται κηδείες, ενώ είμαστε σε μια συναισθηματική έκρηξη», πρόσθεσε.

Από την πλευρά του, ο Θωμάς Γεράκης της εταιρείας Marc, είπε πως συμμερίζεται τα συγκεκριμένα επιχειρήματα ωστόσο όπως διευκρίνισε, «Δεν είμαι αυτόκλητος».

Στη συνέχεια, ο κ. Γεράκης είπε ότι η δημοσκόπηση ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα ενώ υπενθύμισε ότι και στις φονικές πυρκαγιές στην Ηλεία, το 2007, που έγιναν στις 24 Αυγούστου, στις 26 βγήκαν δημοσκοπήσεις.

Για την περίπτωση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε πως δημοσκοπήσεις έγιναν μετά από 6 εβδομάδες, με τον κ. Γεράκη να απαντά πως τότε αφενός δεν ζητήθηκε η διενέργεια δημοσκόπησης και αφετέρου ήταν καλοκαίρι και οι εταιρείες θα ξεκινούσαν ξανά εργασίες μετά από μερικές εβδομάδες.

«Αυτό για μένα δεν είναι επιχείρημα, έχει να κάνει με την αξιοπιστία της έρευνας», σχολίασε ο Νίκος Χατζηνικολάου, όχι εν θερμώ, όπως σημείωσε.

Για να προσθέσει για την απόφαση του ΑΝΤ1 να παρουσιάσει τη δημοσκόπηση: «Δεν αποφασίζω εγώ. Εγώ έχω βαθμό αναγνώστου στο δελτίο ειδήσεων».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα