Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΗχηρή «απάντηση» στο Ράδιο Αρβύλα: Το OPEN μόλις ολοκλήρωσε την κίνηση της...

Ηχηρή «απάντηση» στο Ράδιο Αρβύλα: Το OPEN μόλις ολοκλήρωσε την κίνηση της χρονιάς… (BINTEO)

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν έχει ξεκινήσει αρκετά «μουδιασμένα» για το OPEN. Το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη που πέρυσι πήγαινε από το καλό στο καλύτερο, έχοντας πάρα πολλά προγράμματα που «τραβούσαν» το κοινό και που του χάριζαν υψηλές τηλεθεάσεις, φέτος καταγράφει… χαμηλές πτήσεις.

Η απώλεια σημαντικών προγραμμάτων όπως, φερ’ ειπείν, το «Just the 2 of Us» αλλά και κομβικών εκπομπών όπως αυτή της Κατερίνας Καινούργιου και της Σίσσυς Χρηστίδου στοίχισαν αρκετά σε νούμερα, ενώ το σήριαλ της παραμονής ή όχι του Αντώνη Κανάκη και του «Ράδιο Αρβύλα» ολοκληρώθηκε με αρνητικό τρόπο για το «Ανοιχτό Κανάλι», καθώς η παρέα από την Θεσσαλονίκη μετά το σαρωτικό της πέρασμα από το Open πέρυσι αποφάσισε να επιστρέψει στον ΑΝΤ1.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, η μη ανανέωση της συνεργασίας με τους «Αρβύλα»- της σατιρικής εκπομπής, δηλαδή, που σάρωνε τους πάντες και τα πάντα το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν πέρυσι στο slot 20:00-21:00- έφερε ιδιαίτερο προβληματισμό στον σταθμό, όμως φρόντισε να «απαντήσει» με τον πλέον… εκκωφαντικό τρόπο.

Τι ακριβώς συνέβη;

Το Open έκλεισε τον κορυφαίο Έλληνα stand up comedian, τον Διονύση Ατζαράκη! Ο πασίγνωστος κωμικός (που στο παρελθόν μας είχε χαρίσει το υπέροχο Cineλθετε στον ΣΚΑΪ) με το ιδιαίτερο κι εκπληκτικό του χιούμορ αναλαμβάνει την παρουσίαση του “TAXI”, το οποίο πέρυσι βλέπαμε από την συχνότητα του ΑΝΤ1 με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα στο ρόλο του παρουσιαστή.

Το παιχνίδι, στο οποίο οι παίκτες κάνουν μια βόλτα με το ταξί και διεκδικούν σημαντικά χρηματικά ποσά, έχει ήδη τρέιλερ, το οποίο φρόντισε ν’ ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο ίδιος ο Ατζαράκης.

Και, όπως μπορείτε να δείτε, είναι ξεκαρδιστικό…

Πηγή: dailymedia.com.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα