Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕύα Αντωνοπούλου: Η πρώτη απογοήτευση – Τι δεν πήρε από τον ΣΚΑΪ;

Εύα Αντωνοπούλου: Η πρώτη απογοήτευση – Τι δεν πήρε από τον ΣΚΑΪ;

Η Εύα Αντωνοπούλου έκλεισε την πόρτα του ΣΚΑΪ πίσω της, παίρνοντας μαζί της την αγάπη που της έδωσαν απλόχερα οι συνεργάτες της στο τελευταίο αντίο αλλά και μόνο τις καλές αναμνήσεις από το κανάλι του Νέου Φαλήρου στο οποίο έμεινε για 14 και πλέον χρόνια. Ωστόσο, υπήρξε κάτι που τελικά δεν κατάφερε να πάρει μαζί της όσο κι αν προσπάθησε. Ο λόγος για τον πιο στενό συνεργάτη και αρχισυντάκτη του μεσημεριανού δελτίου που παρουσίαζε, Γρηγόρη Λέκκο, για τον οποίο σας είχα αναφέρει σε προηγούμενο άρθρο.

Ραντεβού στο OPEN, προαγωγή στον ΣΚΑΙ

Παρά τις προσπάθειες που έγιναν από την πλευρά της ανκοργούμαν, ο Γρηγόρης Λέκκος παρέμεινε τελικά στον ΣΚΑΪ, αν και ενισχυμένος από κάθε άποψη. Κι αυτό γιατί αν και έγινε ραντεβού και με εκείνον μαζί με την Εύα Αντωνοπούλου στο OPEN, το κανάλι της Παιανίας δεν φάνηκε να καλοδέχεται τον δημοσιογράφο με την ίδια θέρμη που τον πήγε εκεί εκείνη. Κι αυτό γιατί ούτε το κλίμα από πλευράς Χρήστου Παναγιωτόπουλου δεν υπήρξε τόσο φιλικό αλλά ούτε και τα χρήματα που του έδιναν ήταν ικανοποιητικά καθώς ο μισθός ήταν πολύ χαμηλότερος από αυτόν που έπαιρνε στο κανάλι του Ν. Φαλήρου.

Από την άλλη, ο ΣΚΑΪ φαίνεται πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση μετά την Εύα Αντωνοπούλου να χάσει και τον αρχισυντάκτη του μεσημεριανού δελτίου με αποτέλεσμα να δώσει γη και ύδωρ στον δημοσιογράφο, ο οποίος όχι μόνο δεν έφυγε από το πόστο του αλλά βγήκε ενισχυμένος από την διαπραγμάτευση τόσο σε θέση όσο και οικονομικά αφού του έδωσαν μια γερή αύξηση στον μισθό για να παραμείνει στο δελτίο που πλέον παρουσιάζει η Λένα Φλυτζάνη.

Την εξέλιξη αυτή από πλευράς Open δεν καλοϊδε η Εύα Αντωνοπούλου, η οποία σημειωτέον δεν έχει ακόμα υπογράψει με το κανάλι της Παιανίας για το κεντρικό δελτίο, μιας και το συμβόλαιό της με τον ΣΚΑΪ λήγει τυπικά στις 30 Ιουνίου.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα