Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕυχάριστα νέα για τον Νίκο Μουτσινά - Έκλεισε το συμβόλαιο για την...

Ευχάριστα νέα για τον Νίκο Μουτσινά – Έκλεισε το συμβόλαιο για την νέα τηλεοπτική σεζόν

Ανατροπή φαίνεται ότι υπάρχει σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Το μεσημέρι του Σαββάτου 14/1 μέσα από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δεν γίνεται» έγινε γνωστή η είδηση της νέας συνεργασίας του παρουσιαστή, με τον ΣΚΑΪ για την επόμενη χειμερινή τηλεοπτική σεζόν.

Ο παρουσιαστής του «Καλό Μεσημεράκι», που έκανε μια χιουμοριστική αναφορά σε ένα σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα θα παραμείνει στο κανάλι, αλλά σε διαφορετική τηλεοπτική ζώνη…

Το συμβόλαιο του ΣΚΑΪ και ο Νίκος Μουτσινάς

Ο παρουσιαστής, ενώ όλα έδειχναν ότι θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ και έπαιζε και το ενδεχόμενο να μην κάνει τηλεόραση την επόμενη σεζόν, τελικά υπάρχει περίπτωση όχι μόνο να παραμείνει στην τηλεόραση, αλλά να ανανεώσει τη συνεργασία του με το κανάλι του Φαλήρου και να συνεχίσει και το «Καλο μεσημεράκι».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χάρη Λεμπιδάκη, ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΣΚΑΪ είχαν ένα ραντεβού πριν από τις γιορτές, το οποίο μάλιστα πήγε ανέλπιστα καλά και από ότι φαίνεται θα τον βλέπουμε στην βραδινή ζώνη της τηλεόρασης σε ρόλο φυσικά παρουσίασης, αλλά τι θέμα μπορεί να έχει η εκπομπή του;

Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότ η καθημερινή σατηρική εκπομπή του Νίκου Μουτσινά θα μπεί στο συρτάρι, απλά ίσως αλλάξει ημέρες και ώρες προβολής, αλλά σίγουρα θα είναι μειωμένο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Χάρης Λμπιδάκης είπε χαρακτηριστικά: «Μπορούμε να μπούμε ότι θα ανανεώσει τη συνεργασία του και θα συνεχίσει εκεί. Με τι όμως; Με μια βραδινή εκπομπή. Επιθυμία του ήταν να αφήσει το καθημερινό, ωστόσο το “Καλό μεσημεράκι” δεν μπαίνει στο συρτάρι. Υπάρχει σκέψη να συνεχιστεί όχι επι καθημερινής βάσεως, αλλά κάποιες μέρες την εβδομάδα με λίγη περισσότερη διάρκεια».

Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα