Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕρωτικό reality θα αντικαταστήσει το «Masterchef”;

Ερωτικό reality θα αντικαταστήσει το «Masterchef”;

Έχουμε κάνει λόγο για δεύτερες σκέψεις στο STAR σχετικά με νέο κύκλο του «Master chef» μετά τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της περσινής σεζόν.

Εξελίξαμε το ρεπορτάζ και προσπαθήσαμε να μάθουμε τι ακριβώς έχει συζητηθεί πίσω από τις κλειστές πόρτες του καναλιού σχετικά με αυτό το θέμα. Και τι μάθαμε;

Περιμένουν να δουν πως θα τα πάει το «Love Island» του ΣΚΑΙ και αν ο κόσμος ενδιαφέρεται για ριάλιτι ερωτικού περιεχομένου.

Αν τα δείγματα είναι θετικά και διαπιστώνουν πως «τραβάει» το καράβι, τότε θα βγάλουν στον «αέρα» ένα νέο ριάλιτι που επεξεργάζονται εδώ και καιρό, αντί για το «Master chef».

Πρόκειται για το «First dates». Άνθρωποι που αναζητούν τον έρωτα δηλώνουν συμμετοχή, ενώ μια ομάδα ειδικών εξετάζει τις αιτήσεις και «ζευγαρώνει» πρόσωπα που θεωρείται ότι θα ταίριαζαν για το πρώτο ραντεβού.

Στο εστιατόριο υπάρχουν ρομποτικές κάμερες που καταγράφουν κάθε λεπτομέρεια της συνάντησης, ενώ στο τέλος αμφότεροι οι συμμετέχοντες δηλώνουν αν θέλουν να πάνε σε δεύτερο ραντεβού ή όχι.

Αν η απάντηση είναι αρνητική, η ομάδα του «First dates» συνεχίζει την αναζήτηση για να τους βρει άλλο εν δυνάμει ταίρι σε επόμενο επεισόδιο.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα