Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕΡΤ: Ποια εκπομπή οδεύει για ολικό λίφτινγκ χωρίς τη συγκατάθεση της παρουσιάστριας;

ΕΡΤ: Ποια εκπομπή οδεύει για ολικό λίφτινγκ χωρίς τη συγκατάθεση της παρουσιάστριας;

Όχι, δεν ξεκίνησαν τα γυρίσματα της εκπομπής αλλά σύμφωνα με το ρεπορτάζ η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αθηνά Καμπάκογλου, είναι δυσαρεστημένη με το παρασκήνιο που υπάρχει εδώ και λίγες εβδομάδες γύρω από την εκπομπή της.

Πριν από λίγες μέρες ενημερώθηκε πως η εκπομπή που παρουσίαζε μόνη της τα τελευταία χρόνια θα έχει συμπαρουσιαστή και μάλιστα όχι ένα τυχαίο πρόσωπο αλλά τον σπουδαίο συνθέτη, Χρήστο Νικολόπουλο.

Και ενώ οι δύο τους έχουν άψογη σχέση, χθες έγινε μια σύσκεψη όπου η παρουσιάστρια σύμφωνα με πληροφορίες έλειπε και ούτε λίγο ούτε πολύ ειπώθηκε πως ο τίτλος της εκπομπής «Η Αυλή των Χρωμάτων» πρέπει να αλλάξει ή καλύτερα να αποκτήσει ένα όνομα που να μένει στον τηλεθεατή.

Ο συγκεκριμένος τίτλος ήταν έμπνευση της παρουσιάστριας και των συνεργατών της και για χρόνια κρατούσε παρέα στους τηλεθεατές από τη συχνότητα της ΕΡΤ 2.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι μόνο το όνομα που θέλουν οι ιθύνοντες να αλλάξουν στην εκπομπή καθώς κάποιοι θεωρούν πως πρέπει να γίνει γενικότερο refresh, με την παρουσιάστρια να κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» για όσα γίνονται παρασκηνιακά.

Αξίζει να σημειωθεί πως δεν δεσμεύεται με κάποιο συμβόλαιο όπως και πολλές άλλες παρουσιάστριες της κρατικής τηλεόρασης.

Πηγή: znews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα