Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕπιστροφή σε παλιά τηλεόραση από την Μπακοδήμου – Μετά την Παλαιτσάκη θέλουν...

Επιστροφή σε παλιά τηλεόραση από την Μπακοδήμου – Μετά την Παλαιτσάκη θέλουν Μακρίδη αλλά και Πυριόχο

Με το τελεσίγραφο πάνω απ’ το κεφάλι της η Μαρία Μπακοδήμου πιέζεται αφόρητα από τον ΣΚΑΪ για αλλαγές στην εκπομπή της με το βλέμμα στραμμένο στη δεκαετία του ’90.

4,6% η τηλεθέαση στο δυναμικό το Σάββατο και παρά τις αλλαγές που ήδη γίνονται το τηλεοπτικό κοινό αδιαφορεί. Ήδη ο Τάσος Μπιμπισίδης περιορίστηκε όσον αφορά στην παρουσία του στο πάνελ ενώ,σύμφωνα με το nassosblog.gr, έχει ήδη τεθεί και θέμα αρχισυνταξίας η οποία και θα αλλάξει στο τέλος του μήνα.

Πως όμως πάει να στήσει το νέο η Μπακοδήμου; Με το παλιό… Η Νανά Παλαιτσάκη είναι μια πολύ έμπειρη δημοσιογράφος και με χιλιόμετρα πορείας στο χώρο όμως δεν εκφράζει τη φρέσκια τηλεόραση. Το ίδιο ισχύει και για τον Μακρίδη που δέχθηκε πρόταση όμως μάλλον έριξε άκυρο.

Και φυσικά το όνομα του Πυριόχου έπεσε μόνο ως σκέψη στο τραπέζι καθώς ο δημοσιογράφος ζει μόνιμα στη Ζάκυνθο. Όσο για τη μετακόμιση στο 12.00 – 14.00 της εκπομπής;

Θα είναι καταστροφικό για τη Μπακοδήμου έχοντας απέναντι της για τουλάχιστον μια ώρα Χρηστίδου, Μάνεση και Τσολάκη καθώς η έναρξη της εκπομπής της θα κάνει ακόμη χαμηλότερο μονοψήφιο απ’ ότι μέχρι τώρα.

 

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα