Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕπιστρέφουν οι Βαρθακούρηδες στην τηλεόραση;

Επιστρέφουν οι Βαρθακούρηδες στην τηλεόραση;

Μπορεί σε λίγες μέρες να ολοκληρώνεται ο Αύγουστος και η νέα σεζόν να είναι προ των πυλών, ωστόσο υπάρχουν ακόμα σοβαρές εκκρεμότητες σε ορισμένους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει στον ΑΝΤ1 σχετικά με το νέο εβδομαδιαίο οικογενειακό σόου – τηλεπαιχνίδι με τίτλο «Family game fight» που θα πάρει θέση στην prime time του Σαββάτου.

Το αρχικό πλάνο με παρουσιαστές τον Φάνη Λαμπρόπουλο και την Κατερίνα Στικούδη «ναυάγησε» παρά τις πιέσεις του Κερκυραίου Τζώρτζη Ποφάντη, ενώ στην πορεία κάποιες συζητήσεις έγιναν με τον ηθοποιό Μελέτη Ηλία αλλά δεν φάνηκε να υπάρχει θετικό κλίμα στις συζητήσεις.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο των Αντεννικών, όπως αναφέρει το nassosblog.gr, έχει μπει το ζεύγος Χάρη και Αντελίνας Βαρθακούρη. Η τελευταία μετά από μία σεζόν απουσίας, είναι πολύ πιθανό να κάνει τηλεοπτικό comeback στο συγκεκριμένο project.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που μιλά με τον ΑΝΤ1 για συνεργασία, καθώς και πριν από 1,5 χρόνο γίνονταν συζητήσεις για την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου, ωστόσο τότε εκείνη αποφάσισε να μετακινηθεί στον ΣΚΑΙ μαζί με το σύζυγό της.

Εξάλλου, βιασύνη δεν υπάρχει καθώς στόχος είναι το παιχνίδι να είναι στον «αέρα» προς τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα