Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕπιστρέφει το "My Style Rocks"; Οι πρώτες πληροφορίες

Επιστρέφει το “My Style Rocks”; Οι πρώτες πληροφορίες

Τα πάνω κάτω προσπαθεί να φέρει στον προγραμματισμό του ο ΣΚΑΙ το φθινόπωρο. Προς ολική επαναφορά του “My Style Rocks” φαίνεται πως είναι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ για την προσεχή τηλεοπτική χρονιά.

Σύμφωνα με τη Real, μετά από απουσία μιας σεζόν, το σόου μόδας μπαίνει και πάλι δυναμικά στο κάδρο των σχεδίων του σταθμού για την προσεχή σεζόν. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο κανάλι του Φαλήρου εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να ρίξει αυλαία στα τέλη Ιουνίου το “Κάτι Ξαναψήνεται” και τη θέση του να πάρει από τον Σεπτέμβριο το “My Style Rocks”.

Στο τιμόνι της παρουσίασης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, θεωρείται μάλλον σίγουρο ότι θα βρίσκεται η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία θα αφήσει τις κουτάλες και θα επιστρέψει στις πασαρέλες, συνεχίζοντας τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΙ.

Τέλος, η Real σημειώνει πως αλλαγές θα υπάρξουν και στα μέλη της κριτικής επιτροπής με νέα πρόσωπα έκπληξη να παίρνουν την θέση τους στην καρέκλα. Το δημοσίευμα αναφέρει πως δεν αποκλείεται να δούμε στη θέση κριτή την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία συνεργάστηκε ήδη με την εταιρία παραγωγής του Ατζούν Αλιτζαλί με τη διπλή συμμετοχή της πέρυσι και φέτος στο “Survivor”.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα