Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕπιστρέφει στον ALPHA μετά από 3 χρόνια - Κανείς δεν το περίμενε

Επιστρέφει στον ALPHA μετά από 3 χρόνια – Κανείς δεν το περίμενε

Μία από τις πιο αγαπημένες κωμικές σειρές που έχουν περάσει από την ελληνική τηλεόραση, αναμένεται να κάνει την μεγάλη της επιστροφή στον ALPHA με νέα επεισόδια τα οποία θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό και θα «χτυπήσουν» κόκκινο στην τηλεθέαση.

Ο λόγος για τη σειρά το «Σόι Σου», η οποία ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου του 2019. Το επιτυχημένο σίριαλ με πρωταγωνιστές την Βάσω Λασκαράκη και τον Μελέτη Ηλία ετοιμάζεται να βγει και πάλι στον αέρα σε μία special βερσιόν.

Προβλήματα στην επιστροφή της σειράς «Το Σόι Σου»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, η σειρά πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί το πολύ μεγάλο καστ της, δεδομένου ότι πολλοί από τους ηθοποιούς έχουν ήδη κλείσει τις δουλειές τους για την επόμενη σεζόν. Μάλιστα, η Βάσω Λασκαράκη έκανε και μία σχετική ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το πιο πιθανό λοιπόν είναι να επιστρέψει η σειρά αλλά με πιο μικρές ιστορίες της οικογένειας Χαμπέα και της οικογένειας Τριανταφύλλου αν και η βασική ιστορία θα παραμείνει ίδια, δηλαδή κάθε Κυριακή η Λυδία και ο Σάββας θα επισκέπτονται εναλλάξ τους δικούς τους και θα εμπλέκονται σε ξεκαρδιστικές περιπέτειες.

Λίγα λόγια για τη σειρά

Τη συγγραφική ομάδα της σειράς αποτελούν οι Αποστόλης Τσαούσογλου, Νίκος Μήτσας, Γιώργος Ηλιόπουλος, Δήμητρα Τσόλκα, Αντώνης Ανδρής, Γωγώ Φώτου, Ελπίδα Γκρίλλα, Βιβή Νικολοπούλου, Γιάννης Διακάκης, Έλενα Σολωμού, Αννίτα Κούλη Δήμητρα Πούλκου, Κατερίνα Μπέη, Ζωή Κοΐβαρη, Γιώργος Κόκουβας και Χαράλαμπος Μπουραζάνης, ενώ η σκηνοθεσία είναι των Νίκου Ζαπατίνα (1η σεζόν, Επεισόδια 1-15), Γιώργου Σιούγα (1η σεζόν, Επεισόδια 16-52), Ανδρέα Μορφονιού (2η σεζόν & 3η σεζόν, Επεισόδια 1-48), Αντώνη Αγγελόπουλου (3η σεζόν, Επεισόδια 49-66, 4η σεζόν & 5η σεζόν Επεισόδια 1-8) και Σταμάτη Πατρώνη (5η σεζόν Επεισόδια 9-61).

Το τραγούδι τίτλων της σειράς φέρει τον τίτλο Μαλλιά Κουβάρια και το ερμηνεύει η Ηλιάνα Τσαπατσάρη. Η σύνθεση ανήκει στον Βασίλη Παναγιωτόπουλο και οι στίχοι στον Λάκη Λαζόπουλο.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου του 2014, ενώ ανανεώθηκε για δεύτερο κύκλο επεισοδίων τον Απρίλιο του 2015. Ο δεύτερος κύκλος έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου του 2015 με τα τέσσερα επεισόδια του πρώτου που αναβλήθηκαν, ενώ τα καινούρια επεισόδια του δεύτερου κύκλου ξεκίνησαν να προβάλλονται στις 15 Οκτωβρίου. Λόγω της επιτυχίας στα νούμερα τηλεθέασης, η σειρά ανανεώθηκε για τρίτη χρονιά τον Ιούλιο του 2016, ενώ τον Μάιο του 2017 ανανεώθηκε για τέταρτη χρονιά. Τον Μάιο του 2018 η σειρά ανανεώθηκε για πέμπτη χρονιά. Τον Μάιο του 2019 ανακοινώθηκε ότι η σειρά δεν ανανεώθηκε για έκτη χρονιά.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα