Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕπιμένει στην Αραβανή ο Λιάγκας, Νομικού θέλει το κανάλι

Επιμένει στην Αραβανή ο Λιάγκας, Νομικού θέλει το κανάλι

Συνεχίζεται η αναζήτηση συμπαρουσιάστριας του Λιάγκα με την Νομικού αυτή τη στιγμή να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα. Γιατί μαζί της θα φέρει και δυνατά εμπορικά πακέτα κάτι πιο δύσκολο για την Αραβανή που απέχει μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από την τηλεόραση.

Ο Λιάγκας σαφέστατα και προτιμούσε την Ευαγγελία Αραβανή καθώς θεωρούσε πως θα έχει μαζί της καλύτερη χημεία ωστόσο το κανάλι φαίνεται πως έχει άλλη άποψη και ψηφίζει τη Δούκισσα Νομικού.Βεβαίως πέρα απο ένα μήνυμα που έστειλε ο Λιάγκας στο περιβάλλον της Αραβανή… δεν υπάρχει τίποτε επίσημο μέχρι ώρας. Να τα λέμε κι αυτά.

Η τελική απόφαση, όπως αναφέρει το nassosblog.gr,  θα παρθεί μέχρι την Τετάρτη. Πάντως τα στοιχήματα έχουν αρχίσει ήδη και πέφτουν για το πως θα ταιριάξει στον αέρα η όμορφη, έξυπνη, ευγενική αλλά άτολμη τηλεοπτικά Δούκισσα Νομικού με τον πιο αλέγκρο και διαφορετικής τηλεοπτικής φιλοσοφίας Γιώργο Λιάγκα.

Και δεν είναι λίγοι αυτοί που προβλέπουν εντάσεις και συγκρούσεις. Πάντως εφόσον η συμφωνία με τη Δούκισσα προχωρήσει θα έχει πολύ δυνατά δεμένο συμβόλαιο σε αντίθεση με το προηγούμενο που είχε στον ΣΚΑΪ για το Make Over.

Βέβαια η ίδια στο τέλος αποχώρησε οικειοθελώς καθώς δεν ήθελε να σέρνεται ούτε σε ένα πρότζεκτ που δεν τράβαγε αλλά ούτε και σε ένα κανάλι που παραδοσιακά αδυνατεί να υποστηρίξει τα ψυχαγωγικά του προϊόντα.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα