Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕπικοινωνιακές κινήσεις και παρασκήνιο για το κόψιμο της Μπακοδήμου

Επικοινωνιακές κινήσεις και παρασκήνιο για το κόψιμο της Μπακοδήμου

Πολύ σύντομα η Μπακοδήμου μετακομίζει στο 12.00 – 14.00 του Σαββατοκύριακου αλλά κανείς πλέον στον ΣΚΑΪ δεν πιστεύει ότι εκπομπή μπορεί να ανακάμψει. Όσο ντόρος και να γίνεται, όσο και να παίζει το θέμα σε sites και εκπομπές η εκπομπή είναι κολλημένη στο 4 – 5%.

Η αλήθεια είναι πως η Μπακοδήμου έχει πολλά χρόνια να κάνει επιτυχία. Το ίδιο ισχύει και για τον επί πολλά χρόνια τηλεοπτικό της παρτενέρ Φώτη Σεργουλόπουλο. Όσο ήταν μαζί «πουλούσαν», όταν χώρισαν όμως όχι.

Η επιθυμία του ΣΚΑΪ είναι το κόψιμο της εκπομπής και η διακοπή της συνεργασίας με την παρουσιάστρια. Κάτι τέτοιο όμως θα είχε ολέθριες συνέπειες και για την ήδη πληγωμένη φήμη του σταθμού αλλά και οικονομικές.

Στο δεύτερο σκέλος εστιάζουν τώρα περισσότερο στον ΣΚΑΪ. Εάν δηλαδή η εκπομπή κοπεί μέσα στον Γενάρη τι κόστος θα έχει αυτό για το κανάλι με την καταβολή της σχετικής ρήτρας στην παρουσιάστρια.

Σε καμία περίπτωση βέβαια ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να βρεθεί στα δικαστήρια με τη Μαρία Μπακοδήμου. Και το «κάνουμε μια προσπάθεια και σου αλλάζουμε ώρα» μαζί με αλλαγές στο πάνελ επικοινωνιακή κίνηση είναι.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα