Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕξώδικο Δ. Γιαννακόπουλου στον ΣΚΑΪ: “Έτσι θα απαντήσω στα ψέματα που λες...

Εξώδικο Δ. Γιαννακόπουλου στον ΣΚΑΪ: “Έτσι θα απαντήσω στα ψέματα που λες καράφλα!”

 

«Η ιδιωτική διαφορά με μία γυναίκα, προκάλεσε την προσαγωγή του 47χρονου επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής». Το ρεπορτάζ αυτό του ΣΚΑΪ προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του Γιαννακόπουλου που ανέβασε ανάρτηση-απάντηση στα social media: «Στα ψέματα που λες καράφλα θα απαντήσω με αλήθειες που θα πονέσουνε». Απέστειλε μάλιστα εξώδικο στο κανάλι.

Με εξώδική του δήλωση ο Δήμητρης Γιαννακόπουλος διαψεύδει το περιστατικό και  χαρακτηρίζει ψευδή και άκρως συκοφαντικά τα περί προσαγωγής του.

Το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ

Σύμφωνα το δημοσίευμα του ΣΚΑΙ, «αργά το μεσημέρι, ο 47χρονος επιχειρηματίας βρισκόταν στην περιοχή του Ψυχικού μαζί με μία γυναίκα, με την οποία είχαν έντονη συνομιλία σε δημόσιο χώρο. Λίγο αργότερα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος φέρεται να επιχείρησε να βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του, την συγκεκριμένη γυναίκα και να χειροδίκησε εναντίον της.

Γείτονες και περαστικοί επικοινώνησαν με το κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και ακολούθησαν αναζητήσεις του οχήματος. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν το συγκεκριμένο όχημα κοντά στο Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι και το ακινητοποίησαν. Ακολούθησε η προσαγωγή του επιχειρηματία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, όπως και των τριών συνοδών ασφαλείας του».

Αξιωματικοί της αρμόδιας υπηρεσίας διερεύνησαν το περιστατικό και αφού το φερόμενο θύμα δεν υπέβαλλε μήνυση, όλοι οι εμπλεκόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα