Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕνόχληση στο Open από την πίεση Τσολάκη – Ένα βήμα πριν από...

Ενόχληση στο Open από την πίεση Τσολάκη – Ένα βήμα πριν από την έξοδο η Ελένη…

Τεταμένη η κατάσταση στο Open εξαιτίας της Ελένης Τσολάκη.

Το κανάλι δεν έχει πάρει οριστικές ακόμη αποφάσεις για την επόμενη σεζόν και αυτό οφείλεται όχι στα στελέχη αλλά όπως σας έχω γράψει πολλές φορές στις βουλές της ιδιοκτησίας και πως θα αντιμετωπίσει γενικά την κατάσταση μετά τις εκλογές.

Πάντως ανεξάρτητα από αυτό φαίνεται πως η σκέψη που υπάρχει στο κανάλι είναι να παραμείνει η Μαγγίρα καθημερινές και η Τσολάκη Σαββατοκύριακο. Δεν πρόκειται δηλαδή να ικανοποιηθεί η επιθυμία της να μετακινηθεί στο καθημερινό πρόγραμμα του σταθμού.

Και κάπως έτσι ήρθε χθες η αναφορά της παρουσιάστριας ««Εάν μία διοίκηση θέλει να κρατήσει έναν άνθρωπο, το σκέφτεται ή αμφιταλαντεύεται και διαβάσει ότι κάποιο άλλο κανάλι τον θέλει διακαώς, μπορεί να του κάνει μία πιο ενισχυμένη πρόταση» που ήταν ευθεία προειδοποίηση στο Open κάτι που έμαθα πως ενόχλησε έντονα…

Το πιθανότερο σενάριο είναι την επόμενη σεζόν η Ελένη Τσολάκη να βρίσκεται στον ΑΝΤ1 τα Σαββατοκύριακα χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί ακόμη το ενδεχόμενο να αναλάβει τελικά το πρωινό του Star στη θέση της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα