Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕντολή Σαββίδη σε στελέχη του Open – «Κρατήστε πάση θυσία Καινούργιου και...

Εντολή Σαββίδη σε στελέχη του Open – «Κρατήστε πάση θυσία Καινούργιου και Χρηστίδου»

Κινητικότητα καταγράφεται τα τελευταία 24ωρα στο Open. 

Η Καινούργιου πρώτη στη ζώνη της και η Χρηστίδου σταθερά δεύτερη με ανοδικές τάσεις απέναντι στον «χτισμένο» εδώ και χρόνια Μάνεση. Και όλα αυτά σε ένα κανάλι του 6 – 7%  με πραγματικά ανύπαρκτο πρόγραμμα στις υπόλοιπες ζώνες πλην φυσικά του “Style me up” το οποίο και αυτό χτυπούσε και συνεχίζει να χτυπά διψήφια σε μια πολύ δύσκολη ζώνη.

Σε περίπτωση που οι δύο παρουσιάστριες αποχωρήσουν τα πράγματα θα είναι τραγικά: Το Open θα υποχωρήσει κάτω από το 5% και δεν θα έχει ως τηλεοπτικός σταθμός καμία παρεμβατικότητα και καμία δύναμη. Και θα φύγουν και τα τελευταία διαφημιστικά πακέτα με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για το κανάλι και τους εργαζόμενούς του.

Σε μια προσπάθεια να κλείσει ο κύκλος των απωλειών μαθαίνω πως ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε εντολή να παραμείνουν με κάθε κόστος οι δύο πρωινές παρουσιάστριες στις θέσεις τους. Η Κατερίνα Καινούργιου δεσμεύεται με συμβόλαιο και η ρήτρα σε περίπτωση που το διακόψει είναι πολύ μεγάλη.

Από την άλλη πληροφορίες του Σαββατοκύριακου αναφέρουν πως και η Σίσσυ Χρηστίδου πείστηκε να παραμείνει έχοντας εξασφαλίσει όλα όσα ήθελε για την παραμονή της στην Παιανία. Αυτά προς το παρόν γιατί η σεζόν έχει ακόμη ενάμισι μήνα και πολλά μπορούν ν’ αλλάξουν…

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα