Δευτέρα, 17 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕνοχλημένοι στην ΕΡΤ και με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

Ενοχλημένοι στην ΕΡΤ και με τον Φώτη Σεργουλόπουλο

- Advertisement -

Επανασχεδιάζεται όλη η ψυχαγωγία στην ΕΡΤ για την επόμενη σεζόν και αυτές οι μέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες.

Μετά τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα έντονη ενόχληση έχει προκαλέσει και η υπενθύμιση του Φώτη Σεργουλόπουλου για το λεκτικό ατόπημα που είχε κάνει πριν χρόνια η Μαρία Μπακοδήμου και αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία» διαβάζοντας φυσικά από τα γραφικά της Eurovision.

Υπήρξε έντονη ενόχληση και έγινε και τηλεφώνημα καθώς αφενός δεν υπήρχε κανένας λόγος σε μια ήδη κακή περίοδο για την ΕΡΤ να υπενθυμιστεί στο τηλεοπτικό κοινό ένα λάθος του παρελθόντος αφετέρου είναι ψηλά στην επικαιρότητα και το θέμα της «Βόρειας Μακεδονίας» με την κυβέρνηση να έχει υιοθετήσει σκληρή γραμμή απέναντι στην νέα Εθνικιστική κυβέρνηση του γειτονικού κράτους.

Σε αυτό το πλαίσιο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε πολύ σκληρό μήνυμα εξηγώντας πως αν συνεχιστούν οι παραβιάσεις της συμφωνίας των Πρεσπών δεν πρόκειται να κυρωθούν τα μνημόνια για την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε.

Δεν αποκλείεται εάν έρθει έτοιμη από εταιρία παραγωγής νέα πρόταση για την πρωινή ζώνη της ΕΡΤ να γίνει αντικατάσταση του «Πρωίαν σε είδος». Σε κάθε περίπτωση όπως σας έχω γράψει ο Φώτης Σεργουλόπουλος όμως θα είναι στο πρόγραμμα της ΕΡΤ και τη νέα σεζόν.

Πηγή: nassosblog.gr

- Advertisement -

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



 

Διαβάστε Ακόμα