Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ«Ελλάδα έχεις ταλέντο» στη θέση του Rouk Zouk Special: Είναι έτοιμος ο...

«Ελλάδα έχεις ταλέντο» στη θέση του Rouk Zouk Special: Είναι έτοιμος ο ΑΝΤ1 να πάρει αυτό το ρίσκο;

Ως δια μαγείας ένα «κουρασμένο» τηλεοπτικό προϊόν -όπως κάποιοι στον ΑΝΤ1 πίστευαν- τις καθημερινές στη μεσημεριανή ζώνη τερματίζει πρώτο, με υψηλά ποσοστά τηλεθέασης έναντι του ανταγωνισμού.

Έκπληξη όμως προκάλεσε και το γεγονός ότι υψηλά ποσοστά σημειώνει το τηλεπαιχνίδι και τα βράδια της Κυριακής, με τη Ζέτα Μακρυπούλια από αουτσάιντερ να έχει γίνει το δυνατό χαρτί του σταθμού.

Η απόφαση της παρουσιάστριας να μην καθίσει στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» – που όπως όλα δείχνουν  θα βγει το δεύτερο μισό της σεζόν- αποδείχτηκε σοφή αφού αν κρίνουμε και από την απόδοση της εκπομπής της τις Κυριακές.

Η Ζέτα -που τον Μάιο του 2021 υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1- μοιάζει να έχει το άγγιγμα του Μίδα.

Στο κανάλι πάντως υπάρχει προβληματισμός για το αν πρέπει να αντικαταστήσουν το Rouk Zouk Special της Κυριακής με το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που θέλουν να ξεκινήσει στα μέσα του Ιανουαρίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη σύσκεψη που έγινε στον ΑΝΤ1 πριν από λίγες μέρες δεν είχε συνυπολογιστεί ένας ακόμη παράγοντας: κανείς δεν υπολόγιζε ότι η «Φάρμα» θα φέρει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τις καθημερινές.

Η πεποίθηση μάλιστα ήταν ότι δεν θα χρειαζόταν να γίνουν αλλαγές μετά τις γιορτές για να σώσουν το ριάλιτι επιβίωσης έναντι του ανταγωνισμού.

Μένει τώρα να δούμε αν τελικά θα πάρουν το ρίσκο και θα βάλουν το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» τα βράδια της Κυριακής ή θα αφήσουν το «Ρουκ Ζουκ Special» ή επίκεινται και άλλες αλλαγές.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα