Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕλεονώρα Μελέτη – MEGA: Έδωσαν τα χέρια με τις ευχές της Μενεγάκη;

Ελεονώρα Μελέτη – MEGA: Έδωσαν τα χέρια με τις ευχές της Μενεγάκη;

Πολλές συζητήσεις γίνονται γύρω από την Ελεονώρα Μελέτη και την επικείμενη άφιξή της στο MEGA-λο κανάλι. Παρόλο που ακόμη δεν είναι τίποτα σίγουρο, καθώς δεν έχουν “πέσει” υπογραφές, η παρουσιάστρια φαίνεται πως έχει δώσει άτυπα τα χέρια (προφορική συμφωνία) με τον σταθμό και ετοιμάζεται για ακόμα ένα μεγά-λο βήμα. Όλα αυτά, ΚΑΙ με τις ευχές της Ελένης Μενεγάκη, η οποία αποτελεί ήδη αναπόσπαστο κομμάτι του MEGA.

Η Ελεονώρα Μελέτη είναι ένα πρόσωπο που έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο των τηλεοπτικών νέων, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Μετά το περιστατικό στον ALPHA (βλ. Μάνεση), η Ελεονώρα Μελέτη επικεντρώθηκε και απογείωσε την εκπομπή “Μεσάνυχτα”. Μια εκπομπή που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Παράλληλα, συμμετέχει και στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του Δρόμος FM, στο πλευρό του Νικόλα Ράπτη.

Η πρωινή ζώνη του καναλιού

Τώρα, η Ελεονώρα Μελέτη φαίνεται πως επιστρέφει ξανά στην πρωινή ζώνη, από όπου την αγαπήσαμε. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια φαίνεται πως θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού, με τις συζητήσεις να εστιάζουν σε μία ενημερωτική εκπομπή από τις 8 έως τις 10 το πρωί.

Το MEGA επιθυμεί να αναμορφώσει το πρόγραμμά του, εντάσσοντας νέες εκπομπές και αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα. Αυτό σημαίνει πως η συνεργασία της με τον ALPHA αναμένεται να λάβει τέλος, όπως και με το Δρόμος FM, καθώς οι πρωινές ώρες συμπίπτουν.

Μάλιστα, τη συμφωνία που έκανε η Ελεονώρα Μελέτη με το MEGA δέχτηκε με μεγάλη χαρά και η Ελένη Μενεγάκη, εκφράζοντας πολύ θετική γνώμη. Το κανάλι βέβαια δεν έχει ακόμα καταλήξει ποιο πρόγραμμα θα βρίσκεται ανάμεσα στην Ελεονώρα και την Ελένη. Οι δύο παρουσιάστριες αναμένεται να έχουν πολλές συχνές συναντήσεις στο κανάλι της Συγγρού, παρόλο που επικρατεί η σκέψη να μη μεσολαβήσει κάποια άλλη εκπομπή, ανάμεσα σε αυτές τις δύο.

Η Δανάη Μπάρκα αποχαιρετά την πρωινή ζώνη του MEGA. Βέβαια, δεν αποκλείεται το γεγονός να τη δούμε σε κάποιο άλλο μελλοντικό project.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα