Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕλένη Τσολάκη OPEN: Τα πρόσωπα που κλειδώνουν στην εκπομπή της

Ελένη Τσολάκη OPEN: Τα πρόσωπα που κλειδώνουν στην εκπομπή της

Το καλοκαίρι μας αποχαιρετά σιγά σιγά και οι εκπομπές που μας κράτησαν συντροφιά ρίχνουν αυλαία σε λίγες ημέρες. Η Ελένη Τσολάκη συνεχίζει και τη νέα σεζόν στο OPEN, με ανανεωμένη ομάδα και μια νέα εκπομπή που θα μας κρατάει συντροφιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Παρότι δεν έχει ανακοινωθεί  από τον σταθμό τίποτα ακόμα, οι προετοιμασίες για την εκπομπή που θα αναλάβει η Ελένη Τσολάκη έχουν φυσικά ξεκινήσει. Τα πρώτα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι για την ομάδα της είναι γεγονός.

Ποια θα είναι η ομάδα της Ελένης Τσολάκη στο OPEN

Σύμφωνα και με πληροφορίες του πάντα έγκριτου Χάρη Λεμπιδάκη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας που βρίσκεται μαζί της στο Καλοκαίρι Not, συνεχίζει κανονικά μαζί της και την νέα σεζόν. Ωστόσο σε προχωρημένες συζητήσεις, κλεισμένες θα λέγαμε, βρίσκονται ο αγαπημένος μας συνεργάτης Δημήτρης Μηλιόγλου και η Μαρία Φραγκάκη. Άγνωστη παραμένει προσωρινά η συμμετοχή της Νάνσυς Παραδεισανού αφού ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα είναι τελικά στην ομάδα της εκπομπής.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται για την εκπομπή που θα αναλάβει η Ελένη Τσολάκη με την ομάδα της να στήνεται σιγά σιγά. Τις επόμενες ημέρες θα ξέρουμε περισσότερα για την νέα εκπομπή του OPEN.

Πηγή: Youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα