Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕλένη: Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην εκπομπή του MEGA

Ελένη: Ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται στην εκπομπή του MEGA

Δεν είναι μόνο οι δυο σημαντικές παρουσίες πίσω -και ενίοτε μπροστά- από τις κάμερες, και αναφέρομαι στην Δήμητρα Καλφούντζου και την Δέσποινα Τσόκου, που αποχωρούν από την εκπομπή της Ελένη Μενεγάκη, τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Η εκπομπή “Ελένη” θα κρατήσει τις περισσότερες βέβαια από τις σταθερές της, αλλά θα ανανεωθεί και σε ανθρώπινο δυναμικό φιλοδοξώντας να έχει μια καλύτερη σεζόν από την φετινή.

Αυτή είναι η ομάδα στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη

Συγκεκριμένα, τα πρώτα… βιολιά της εκπομπής, παραμένουν κανονικά στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη. Δημήτρης Ουγγαρέζος συνεχίζει κανονικότατα, Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και Νάνσυ Νικολαίδου που μπήκε στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι.

Από εκεί και πέρα, μετά την δεδομένη πια αποχώρηση του Σάββα Πούμπουρα, μαθαίνω ότι αφενός μεν η θέση δεν θα καλυφθεί, αφετέρου όμως, σε μια προσπάθεια ένταξης της ενημέρωσης στην εκπομπή, θα προστεθεί μια νέα συνεργάτης, on camera αλλά όχι μόνιμα, ονόματι Αλεξάνδρα Αθανασίου, η οποία προέρχεται από το Action 24. Καθαρά για το ενημερωτικό κομμάτι.

Τέλος, πίσω από τις κάμερες προστίθενται ακόμα δυο γυναίκες. Η Ελπίδα Αλυσσανδράτου, ως βοηθός αρχισυντάκτριας, αλλά και η Κωνσταντίνα Δημοπούλου, στην συντακτική ομάδα της εκπομπής.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα