Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕλένη Μενεγάκη: Σκέψεις για επιστροφή της στην πρωινή ζώνη;

Ελένη Μενεγάκη: Σκέψεις για επιστροφή της στην πρωινή ζώνη;

Ο Χάρης Λεμπιδάκης σχολίασε στο Breakfast@Star τα συμβόλαια των παρουσιαστών που… λήγουν, τις «μετακομίσεις» και αποκάλυψε μια πληροφορία – «βόμβα» για την Ελένη Μενεγάκη.

«Θα έχουμε πολλές εκπλήξεις την επόμενη χρονιά», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε: «Είναι αρκετά τα συμβόλαια που λήγουν. Μπορούμε να σταθούμε σε αυτά που είναι πολυσυζητημένα και υπάχει κι ένα παρασκήνιο».

«Ένα από αυτά είναι της Ελένης Μενεγάκη. Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι ενώ τον Δεκέμβριο όλοι ποντάραμε στο ότι η Ελένη θα αποχαιρετήσει το Mega, ότι πλέον αυτό δείχνει να έχει αλλάξει. Έχουν υπάρξει σκέψεις στο Mega και έχει γίνει προσέγγιση στην Ελένη, του χρόνου να μετακομίσει από τη μεσημεριανή ζώνη και να επιστρέψει στις 10 το πρωί. Να αναλάβει το 10-1», αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης.

«Είναι κάποιες συζητήσεις οι οποίες είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι έχουν γίνει. Το αν η Ελένη το αποδεχτεί είναι μία άλλη υπόθεση. Αν πάμε σε ένα τέτοιο σενάριο και το δούμε να υλοποιείται, αλλάζουν όλα στο Mega. Υπάρχει και μία Ελεονώρα Μελέτη που επίσης λήγει το συμβόλαιό της και δεν ξέρουμε αν θα ανανεώσει και σε ποια ζώνη θα είναι. Δεν ξέρω ποιες είναι οι σχέσεις του καναλιού με την Ελεονώρα, πάντως σίγουρα δεν είναι σωστό όλο αυτό, όπως έχει βγει προς τα έξω, που η εκπομπή της καθυστερεί να βγει και σίγουρα τίποτα δεν γίνεται τυχαία», τόνισε.

Όσον αφορά στον ΣΚΑΪ, δήλωσε: «Έχει δύο ερωτηματικά, το αν θα συνεχίσουν η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπακοδήμου. Η Μαρία Μπακοδήμου που ευνοήθηκε από την αλλαγή της ώρας, σε αντίθεση με τη Φαίη, αν ο ΣΚΑΪ συνεχίσει να έχει ψυχαγωγία, δεν βρίσκω τον λόγο να μη συνεχίσει. Η Φαίη πήγε ως brand, ήταν μια μεταγραφή βόμβα, άρα στο διαπραγματευτικό κομμάτι έχει ένα point παραπάνω με το κανάλι. Η Φαίη αυτή τη φορά θα ζητήσει πράγματα, για να διασφαλίσει και η ίδια το επαγγελματικό της μέλλον. Δεν ξέρω αν θα είναι στην ίδια ζώνη, αλλά σίγουρα θα ζητήσει και κάτι άλλο».

«Ο Γιώργος Λιάγκας θα ανανεώσει με τον ΑΝΤ1 και θα μείνει στην πρωινή ζώνη. Ο Γρηγόρης θα συνεχίσει να κάνει αυτά που κάνει στον ΑΝΤ1. Δεν τίθεται θέμα επιστροφής του στην πρωινή ζώνη», ξεκαθάρισε.

Πηγή: znews.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα