Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕλένη Μενεγάκη: Ποιος αγαπημένος της συνεργάτης επιστρέφει;

Ελένη Μενεγάκη: Ποιος αγαπημένος της συνεργάτης επιστρέφει;

Σχεδόν καθημερινά η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στα γραφεία της εκπομπής της στη Συγγρού, αφού πριν αναχωρήσει για τις καλοκαιρινές της διακoπές, θέλει να είναι όλα έτοιμα για την τηλεοπτική της επιστροφή τον Σεπτέμβριο – από το σκηνικό μέχρι τους συνεργάτες της.

Εκτός από την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, που θεωρείται πλέον δεδομένο ότι θα πλαισιώσει ξανά την Ελένη, ένας άλλος βασικός συνεργάτης της επιστρέφει.

Πρόκειται για τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, ο οποίος φέτος εμφανιζόταν στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού έχοντας αρνηθεί ήδη από το περασμένο καλοκαίρι να βρίσκεται στο Pop Up που θα έβγαινε την ώρα της Ελένης.

Έτσι λοιπόν, ο δημοσιογράφος εγκαταλείπει τον Alpha μετά από 16 χρόνια αφού την είχε ακολουθήσει το 2005 από τον ΑΝΤ1 και εκείνη, μάλιστα, όπως είχε ακουστεί, είχε φροντίσει να τον συμπεριλάβει στους όρους του συμβολαίου της.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είχε ήδη φροντίσει να ενημερώσει το κανάλι αλλά και τη Ναταλία Γερμανού για την απόφασή του και όλοι μιλάνε για μια «βελούδινη» αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν, μετά τον Κώστα Τσουρό που θα είναι του χρόνου μαζί με την Ελεονώρα Μελέτη, άλλος ένας συνεργάτης της πετυχημένης εκπομπής του Alpha «βάζει πλώρη» προς Mega με την ομάδα του «Καλύτερα δε γίνεται» να συζητάει ήδη με τους πιθανούς αντικαταστάτες τους.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα