Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕκτάκτως στην Ελλάδα ο ηττημένος Ατζούν – “Κόβεται” το ριάλιτι, αλλάζει ώρα...

Εκτάκτως στην Ελλάδα ο ηττημένος Ατζούν – “Κόβεται” το ριάλιτι, αλλάζει ώρα το Big Brother

Μεγάλη απογοήτευση επικρατεί στον ΣΚΑΙ για την πορεία του Top Chef με τις εξελίξεις να είναι ραγδαίες. O Ατζούν επέστρεψε άρον άρον από την Τουρκία, για να λάβει τις οριστικές αποφάσεις, οπως διαβάσαμε στο youfly.com.

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και σίγουρα δεν ήταν τέτοια για το ριάλιτι μαγειρικής του ΣΚΑΙ. Η συνέχεια όμως είναι ακόμα χειρότερη και πλέον το ΣΚΑΙ και ο Ατζούν είναι μπροστά σε ένα σταυροδρόμι…

Ο ανταγωνισμός φαίνεται πως αποτελείωσε το Top Chef αφού με την είσοδο και άλλων προγραμμάτων, χθες, σημείωσε μόλις 3,8% στο δυναμικό κοινό. Φυσικά ένα πρόγραμμα με αρκετά υψηλό προϋπολογισμό δεν μπορεί να συνεχίσει να κινείται σε τέτοια νούμερα και κάτι πρέπει να αλλάξει άμεσα. Τα σενάρια είναι δύο…

Αλλαγή με Big Brother και… μαχαίρι!

Σοβαρός προβληματισμός για τα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης του «Top chef» επικρατεί στον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τη Real, μια σκέψη που έπεσε στο τραπέζι είναι να γίνει «τράμπα» με το «Big Brother» που σημειώνει καλύτερα ποσοστά, δηλαδή να μετακινηθεί στις 21:00 και το «Top chef» στις 23:00, πρόταση που απορρίφθηκε. Ο ΣΚΑΪ θα περιμένει λίγες ημέρες ακόμα πριν πάρει οριστικές αποφάσεις, χωρίς να αποκλείεται η πρόωρη ολοκλήρωση του «Top chef», με μικρότερο αριθμό επεισοδίων από αυτά που είχαν αρχικά προβλεφθεί.

Στην περίπτωση αυτή, ενδέχεται να μετακινηθεί στην prime time η νέα καθημερινή σειρά «Μόλις χθες» με τον Αποστόλη Τότσικα και τη Μαριάννα Τουμασάτου, που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα στις 19:00, και να πέσει όλο το βάρος στην προετοιμασία του επόμενου «Survivor».

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα