Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΕκνευρισμός αλλά και στάση αναμονής από την Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ

Εκνευρισμός αλλά και στάση αναμονής από την Μαρία Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ

Έχει ενημερωθεί η Μαρία Μπακοδήμου για το ενδεχόμενο καθόδου της Σκορδά στον ΣΚΑΪ καθώς επίσημα δεν της έχει ανακοινωθεί η μεταγραφή.

«Η ιστορία επαναλαμβάνεται;» θα αναρωτηθούν πολλοί…. Κάπως έτσι στα τέλη της προηγούμενης σεζόν εξελίχθηκαν τα πράγματα και με τον Γιώργο Τσαλίκη και με την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Ο πρώτος κινήθηκε δικαστικά για αθέτηση συμβολαίου γιατί ήταν να παρουσιάσει το «Big Brother» η δεύτερη συνέχισε να πληρώνεται από τον ΣΚΑΪ χωρίς να έχει εκπομπή μέχρι που τελείωσε το συμβόλαιό της.

Η Μαρία, όπως αναφέρει το nassosblog.gr, ήδη έχει κάνει διαβουλεύσεις με συγκεκριμένους ειδικούς για το τι πρέπει να κάνει σε περίπτωση που αθετηθούν όροι του συμβολαίου της.

Το συμβόλαιο που υπέγραψε σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρει ρητά ότι θα παρουσιάζει στο κανάλι καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή. Όμως δεν είναι ξεκάθαρο αυτή τη στιγμή εάν αναφέρεται και ώρα. Δηλαδή εάν προχωρήσει η καθημερινή της εκπομπή όλα καλά.

Σε διαφορετική περίπτωση μπορεί να της ζητηθεί αλλαγή συμβολαίου και να κάνει Σαββατοκύριακο. Η παρουσιάστρια πολύ έμπειρη στα τηλεοπτικά κρατά αυτή στιγμή απόλυτη στάση αναμονής και σιωπής αλλά δεν κρύβει σε πολύ κοντινά της πρόσωπα και τον εκνευρισμό της για την έκβαση των πραγμάτων.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα