Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕ“Εκδίκηση” Σαββίδη στον Σπύρο Παπαδόπουλο - Του έριξε άκυρο

“Εκδίκηση” Σαββίδη στον Σπύρο Παπαδόπουλο – Του έριξε άκυρο

Αποφασισμένος να κάνει το… μεγάλο μπαμ ήταν ο Ιβάν Σαββίδης στο OPEN και για αυτό το προηγούμενο διάστημα προσέγγισε τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με σκοπό να επαναφέρει στην τηλεόραση την αγαπημένη και πετυχημένη εκπομπή «Στην Υγεία μας ρε παιδιά».

Οι πιέσεις σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ήταν τρομερές, όμως ο γνωστός ηθοποιός ήταν ανένδοτος. Επανέλαβε τη θέση του που έγινε γνωστή το καλοκαίρι μέσω της ανακοίνωσής του. Για εκείνον το «Στην υγειά μας» ανήκει οριστικά στο παρελθόν!

Ο Σπύρος ήταν κατηγορηματικά αρνητικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην τηλεόραση με την εκπομπή-σταθμό. Όμως το Open δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια. Και θέλει μία εκπομπή τύπου «Στην υγειά μας, ρε παιδιά». Το θέμα είναι βέβαια ποιος θα είναι ο νέος Παπαδόπουλος;

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του znews.gr, τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν ανακατατάξεις στο πρόγραμμά του ετοιμάζει το Open. Το κανάλι προσθέτει συνεχώς νέες εκπομπές ενώ σχεδιάζονται νέα projects.

Πριν από είκοσι μέρες βγήκε στον αέρα η νέα εκπομπή της Αννίτας Πάνια που φιλοξένησε ως πρώτη καλεσμένη την Άννα Βίσση, ενώ μόλις σήμερα έκανε πρεμιέρα το Glam Wars με την Κάτια Ταραμπάνκο.

Ένα νέο project που θέλει να εντάξει στο πρόγραμμα του το Open είναι μια μουσική εκπομπή με πολλούς καλεσμένους που θα συνομιλούν μεταξύ τους και θα μοιράζονται αναμνήσεις από συνεργασίες που έχουν κάνει.

Πρόκειται για μια εκπομπή που θα παραπέμπει στο «Στην υγειά μας»  αλλά και στο «Καλλιτεχνικό καφενείο», την πάλαι ποτέ εκπομπή της δεκαετίας του 80 με τον Βασίλη Τσιβιλικα, τον Μιμή Πλέσσα και τον Κώστα Φερρη που βλέπαμε στην ΕΡΤ.

Το πρώτο όνομα που έπεσε στο τραπέζι για τη συγκεκριμένη εκπομπή ήταν του Γιώργου Θεοφάνους. Και όχι άδικα αφού ο συνθέτης έχει δοκιμαστεί και ως παρουσιαστής και έχει περάσει με επιτυχία τις «εξετάσεις».

Θα ήταν ιδανικός για την παρουσίαση μιας τέτοιας εκπομπής και για έναν επιπλέον λόγο: έχοντας συνεργαστεί όλα αυτά τα χρόνια με σπουδαία ονόματα του ελληνικού πεντάγραμμου σίγουρα έχει να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό πολλές ωραίες ιστορίες. Mένει να δούμε εάν θα του γίνει επίσημη πρόταση και αν θα τη δεχτεί.

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα