Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΔιπλό τέλος για GNTM και Master Chef – Κρατά τα δικαιώματα το...

Διπλό τέλος για GNTM και Master Chef – Κρατά τα δικαιώματα το STAR

Μεγάλος προβληματισμός στο STAR όχι τόσο για φέτος όσο πολύ περισσότερο για την επόμενη σεζόν.

Η prime time του καναλιού από πέρσι παρουσιάζει μεγάλη πτώση και η «ολική επαναφορά» του GNTM με Καγιά δεν έγινε ποτέ. Τα νούμερα είναι χειρότερα από πέρσι στο μέσο όρο τους στο δυναμικό.

Άρα υπάρχει μεγάλη αγωνία για το «Master Chef» με δεδομένο ότι το μαγειρικό ριάλιτι ούτε πέρσι πήγε καλά. Σύμφωνα με πληροφορία καρατσεκαρισμένη που μου ήρθε χθες το φετινό καλοκαίρι ρίχνουν οριστικά αυλαία και τα δύο ριάλιτι.

Αλλά τα δικαιώματα θα μείνουν στο Star και θα τα επαναφέρει μετά από έναν χρόνο απουσίας στον «αέρα». Τουλάχιστον 6 ριάλιτι έχουν πέσει στο τραπέζι για του χρόνου προκειμένου να αντικαταστήσουν τα δύο που θα αποσυρθούν.

Όμως εάν δεν βρεθεί πρότζεκτ με σίγουρη ή σχεδόν σίγουρη επιτυχία και ενδιαφέρον των διαφημιστών από πριν τότε είναι πιθανό ακόμη και το κανάλι να πάει του χρόνου τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν μόνο με ταινίες όπως έκανε και πολλά χρόνια πριν.

Σε καμία περίπτωση δεν θα μπει το Star δυναμικά στη μυθοπλασία καθώς με αυτό τον τρόπο θα «χτυπούσε» το άλλο κανάλι του ομίλου τον Alpha. Αυτό που παίζει επίσης είναι καθημερινό καινούργιο τηλεπαιχνίδι με μεγάλα ποσά στη ζώνη των 21.00.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα