Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΔικαίωση Ατζούν και σαμπάνιες στο Φάληρο – Οι νέες προβλέψεις για το...

Δικαίωση Ατζούν και σαμπάνιες στο Φάληρο – Οι νέες προβλέψεις για το μοίρασμα της πίτας

Σαμπάνιες άνοιξαν με το 40άρι της πρεμιέρας του Survivor και στο δυναμικό κοινό και στο σύνολο. Απόλυτα λογικό καθώς στην περσινή του πρεμιέρα και συγκεκριμένα στις 26 Δεκεμβρίου του 2021 το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είχε «χτυπήσει» σχεδόν τα μισά νούμερα 28,1% στο δυναμικό κοινό και 26,1% στο σύνολο.

Το πρώτο «διάβασμα» που έγινε στα άλλα κανάλια ήταν ανησυχητικό: Εάν τα νούμερα συνεχιστούν με αυτή τη φορά στην καλύτερη περίπτωση το «Survivor» με το που θα ξεκινήσουν «Γη της Ελιάς» και «Σασμός» θα προπορεύεται με ένα καθαρό 24αρι και τα άλλα δύο σίριαλ θα παλεύουν να βρεθούν κοντά στο 20%.

Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να παγιωθεί η μεγάλη διαφορά και τα σίριαλ στην καλύτερη περίπτωση να κάνουν γύρω στο 15%.
Σε αυτή την περίπτωση τα δύο κανάλια που παίζουν φουλ σειρές δηλαδή Mega και Alpha θα πρέπει να ξανασκεφτούν τις επενδύσεις τους για την επόμενη σεζόν. Σε ΑΝΤ1, STAR και Open απλά θα γίνει «σφαγή»…

Ο Ατζούν είναι αυτή τη στιγμή ο μεγάλος κερδισμένος όμως η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει μετά τις 19 Ιανουαρίου οπότε θα έχει ξεκινήσει κανονικά η προβολή των σειρών.

Πηγή: nassosblog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα