Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΔιαφωνία ΣΚΑΪ - Ατζούν για τα μάτια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Διαφωνία ΣΚΑΪ – Ατζούν για τα μάτια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Οι σχέσεις του ΣΚΑΪ με τον Ατζούν Ιλιτζαλί τον τελευταίο καιρό έχουν περάσει πολλές διακυμάνσεις. Δεν υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Υπάρχουν διαφωνίες, όπως αναφέρει το ieidiseis.gr, και η πιο πρόσφατη αφορά το My Style Rocks. Το ριάλιτι μόδας δηλαδή που όπως όλα δείχνουν θα βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν από το κανάλι του Φαλήρου. Και ο ΣΚΑΪ θέλει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στη θέση της παρουσιάστριας του ριάλιτι μόδας.

Αυτή τη στιγμή, δύο είναι τα θέματα που απασχολούν και για τα οποία διαφωνούν οι δύο πλευρές. Το ένα είναι αν πρέπει να βγει το ριάλιτι στον αέρα και το δεύτερο η παρουσιάστρια.Το πρώτο πρόβλημα φαίνεται ότι θα λυθεί σύντομα. Τα στελέχη της Acun Medya δεν είναι σίγουρα αν πρέπει να βγει το ριάλιτι όταν μάλιστα θα πλησιάζουμε πολύ σε προεκλογική περίοδο. Την ίδια άποψη είχαν και κάποια στελέχη του καναλιού, αλλά η πλειοψηφία στο Φάληρο είναι υπέρ του ριάλιτι. Κι αυτό γιατί δίνει νούμερα στον σταθμό και δεν θέλουν να μείνουν μόνο με το All Star Survivor. Έτσι, όλα δείχνουν ότι το My Style Rocks θα βγει κανονικά στον αέρα.

Το δεύτερο πρόβλημα είναι πολύ πιο σοβαρό, αφού εκεί φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη διαφωνία. Ο ΣΚΑΪ επιμένει στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά ο Τούρκος παραγωγός και οι συνεργάτες του δεν είναι τόσο «ζεστοί». Σύμφωνα με τον σταθμό, η Ηλιάνα είναι πολύ ταλαντούχα παρουσιάστρια, ενώ ξέρει όσο καμία άλλη τον χώρο της μόδας, όπως έχει δείξει και στο παρελθόν. Από την άλλη βέβαια η Acun Medya βλέπει τα νούμερα του Love Island και παρουσιάζεται ιδιαίτερα διστακτική. Όσο κι αν από το Φάληρο λένε ότι η Παπαγεωργίου είναι η μόνη που δεν φταίει για την τηλεθέαση του ριάλιτι σχέσεων. Ίσα ίσα που εκείνη κάνει το καλύτερο δυνατό.

Η θέση του καναλιού δεν έχει πείσει ακόμη τον Τούρκο παραγωγό και τους εν Ελλάδι συνεργάτες του που δεν έχουν δώσει το «οκ» για την Ηλιάνα. Και ψάχνουν κάτι άλλο. Για τον Ατζούν, ιδανική είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά η τελευταία είναι έγκυος και κανείς δεν ξέρει αν θα θέλει να ασχοληθεί μέχρι το καλοκαίρι με την τηλεόραση. Το ψάξιμο συνεχίζεται με τον Ιλιτζαλί να μην «ψήνεται» ιδιαίτερα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για παρουσιάστρια του ριάλιτι, παρά τις πιέσεις του ΣΚΑΪ.

ΗΛΙΑΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα