Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΔιαρροή-βόμβα πριν την πρεμιέρα του Big Brother - Αυτοί είναι οι παίκτες...

Διαρροή-βόμβα πριν την πρεμιέρα του Big Brother – Αυτοί είναι οι παίκτες που… ξαναμπαίνουν (ΦΩΤΟ)

Την Κυριακή ξεκινάει ξανά το δεύτερος κύκλος του ριάλιτι στο ΣΚΑΪ με παρουσιαστές πλέον τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κακκαβά και τρεις παλιοί παίκτες σε μία selfie δήλωσαν την πρόθεσή τους να έμπαιναν ξανά μέσα.Θα γίνει η μεγάλη έκπληξη από το κανάλι;

Σε 5 μόλις ημέρες επιστρέφει το «Big Brother» στις οθόνες μας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, το ριάλιτι κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 29 Αυγούστου στις 21:00, με τους παίκτες ωστόσο να μην έχουν παρουσιαστεί ακόμα από το κανάλι.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Έφτασε η ώρα ο Μεγάλος Αδελφός να ανοίξει τις πόρτες του νέου του σπιτιού! 14 νέοι παίκτες που ξεχώρισαν, διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ του βασιλιά των ριάλιτι, που κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή στις 21:00.

Οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι ευρηματικές δοκιμασίες θα είναι καθημερινές στον δεύτερο κύκλο του BIG BROTHER και οι αποστολές, πιο απαιτητικές από ποτέ.

Το αναβαθμισμένο Captain’s Room και τα προνόμια που το συνοδεύουν θα είναι το μεγάλο δέλεαρ σε εβδομαδιαία βάση για τους παίκτες.

Αυτοί είναι οι παίκτες που θέλουν να ξαναμπούν στο σπίτι του μεγάλου αδελφού

Μετά από 10 χρόνια πέρσι είδαμε ξανά το Big Brother της νέας εποχής. Ο ΣΚΑΪ έκανε την ανατροπή έφερε το πρώτο reality που άλλαξε όλη την τηλεόραση και οι παίκτες που πήραν μέρος σε αυτό απόλαυσαν την παραμονή τους στο σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Δημιουργήθηκαν εντάσεις τσακωμοί φλερτ έρωτες αλλά κυρίως ανθρώπινες σχέσεις που για αρκετούς κράτησαν και εκτός παιχνιδιού Ζακ και Γρηγόρης, Σοφία Δανέζη Χριστίνα Ορφανίδου, Αντιδήμαρχος με Χάος, Χάος με Ράνια Καραγιάννη Χάος με Ραμόνα είναι μερικές από τις σχέσεις που έχουν κρατήσει και εκτός παιχνιδιού.

Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει ξανά το δεύτερος κύκλος του Big Brother με παρουσιαστές πλέον τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κακκαβά και τρεις παλιοί παίκτες σε μία selfie δήλωσαν την πρόθεσή τους να έμπαιναν ξανά μέσα.

Πάμε να το ζήσουμε ξανά έγραψαν σε κοινή φωτογραφία η αγρότισσα Ράνια Καραγιάννη ο αντιδήμαρχος της καρδιάς μας Χρήστος Μακρίδης και το γνωστό χάος Δημήτρης Πυργίδης. Λέτε να τους δούμε ως… καλεσμένους ή μόνιμους;

 

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας



Διαβάστε Ακόμα