Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΜΜΕΔιαρροή-βόμβα από τον ΑΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια - Ανακοινώνεται τεράστια αλλαγή!

Διαρροή-βόμβα από τον ΑΝΤ1 για τη Ζέτα Μακρυπούλια – Ανακοινώνεται τεράστια αλλαγή!

Η Ζέτα Μακρυπούλια σε… σόου; Κι όμως, ναι! Αλλωστε φέτος η μπριόζα ηθοποιός είναι στην πιο χάι τηλεοπτική φάσης της και αποτελεί το καλύτερο φάρμακο χαράς στη μικρή οθόνη!

Δεν είναι τυχαίο ότι το τηλεπαιχνίδι «Ρουκ Ζουκ» σκίζει από τηλεθέαση και χάρη στις γρήγορες και γεμάτες χιούμορ ατάκες της Ζέτας. Μετά τη φυγή της Μαρίας Μπεκατώρου από τον ΑΝΤ1 και τη λύση της συνεργασίας της με το κανάλι του Αμαρουσίου ένα δημοφιλές σόου μπήκε στο συρτάρι: το «YFSF»!

Κακά τα ψέματα πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα shows των τελευταίων χρόνων, αφού συνδυάζει χορό, τραγούδι, ταλέντο και, φυσικά, πολύ γέλιο. Το σόου, λοιπόν, όπως ακούγεται στους διαδρόμους του ΑΝΤ1, ετοιμάζεται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Συγκεκριμένα, το κανάλι του Αμαρουσίου εξετάζει σοβαρά την επαναφορά του show μεταμφιέσεων, το οποίο είχε… ταλαιπωρηθεί αρκετά τις τελευταίες δύο σεζόν εξαιτίας της πανδημίας, χωρίς ζωντανό κοινό, αλλά και με πολλά κρούσματα στην παραγωγή και στους παίκτες.

Το βασικό ερώτημα για τον ΑΝΤ1 είναι ποια παρουσιάστρια θα βρεθεί στο τιμόνι του προγράμματος, αφού η Μαρία Μπεκατώρου είχε ταυτίσει το όνομα της με το συγκεκριμένο format. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες της Espresso, το πρόσωπο που συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες είναι η Ζέτα Μακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» χαίρει άκρας εκτίμησης στο κανάλι και οι ιθύνοντες θεωρούν ότι θα της ταίριαζε… γάντι ένα λαμπερό show. Αλλωστε το έχει κάνει και στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία με το «Dancing with the Stars» στον ΑΝΤ1, όπου ήταν απαστράπτουσα.

Πηγή: sportdog.gr

Ακολουθήστε το seleo.gr στο Facebook και στο Twitter

 

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

Χορηγός Επικοινωνίας


 

Διαβάστε Ακόμα